Yleinen sauna Tuiraan

Kommentoitu viesti


Vieras

#25 Re: Re: Ei todellakaan yleistä saunaa Tuiran uimarantaan

19.08.2016 17:37

#11: Toinen tuiralainen - Re: Ei todellakaan yleistä saunaa Tuiran uimarantaan  

 Kuulehan. Sinä saunoja sinä vain pistäydyt rannalla sanomassa ja menet sen jälkeen muualle. Mutta tässä vieressä asujat on nyt varsinkin tänä kesänä pakotettu katsomaan tuota touhua eli asumaan kotonaan jatkuvan saunomisen vieressä joka päivä alkuillasta yömyöhään. Vähemmästäkin alkaa ällöttämään.  Tuo rantapuisto on kaunis ja ihana ihmismieltä rauhoittava ulkoilualue ja lenkkeily alue. Ei kiitos vaan, ei todellakaan siihen mitään jatkuvaa "sirkusta" tarvita. Ainut mikä tuossa sauna touhussa on hyvää on se että on työttömillä ja yksinäisillä ollut tuon lämmitystouhun kanssa jotakin tekemistä. Mutta sen tekemisen voi tasan järjestää jossakin muuallakin.  

Ps. Lisäksi tuo lauttasauna ei todellakaan ole mikään mikään mieltä ja kehoa rauhoittava ja virkistävä saunomispaikka, vaan se on pelkästään täyttä sirkusta.  

Vastaukset

Uimareiden sauna ja ranta

#26 Re: Re: Re: Ei todellakaan yleistä saunaa Tuiran uimarantaan

2016-08-19 18:06:30

#25: - Re: Re: Ei todellakaan yleistä saunaa Tuiran uimarantaan  

 Saunojille saunassa on kyllä paljon muutakin hyvää, mm. samaiset hienot jokimaisemat. Ällötykseksi ja sirkukseksi tuota kyllä ei kukaan ole tähän mennessä kutsunut, mutta niin erilaisia ihmisiä ovat.

Tuiran uimarannalla on kovasti käyttäjiä koko keskustasta, eihän se suinkaan ole lähinaapuruston omaan nautintaan tarkoitettu, eikä jäänytkään, vaikka puistonhoitokin on aika nololla mallilla.

Rantoja on keskustassa liki kymmenen kilometriä, mutta uimarantoja vain tämä Tuiran parisataa metriä ja Kiikelissä pikku pätkä - toivottavaa olisi, että kaupunkia voitaisiin kehittää erikoistuviin tarpeisiinkin, uimaranta erityisen laadukkaaksi saunan ja talviuinnin keskittymäksi, ja kaunista lenkkimaastoa jää sittenkin kilometrejä joka suuntaan. Kaupungissa eletään, ja saunotaankin, lähekkäin - Oulussa kivoja keskustaa rauhallisempia paikkojakin löytyy helposti niitä kaipaaville.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

2016-09-26 13:12:04