Pentutehtailu loppumaan

Kommentoitu viesti

Dilemma

#8 Re: Re: Kyynel silmässä

02.12.2011 11:47

#7: Miia* - Re: Kyynel silmässä

Hei!

Koirani on jackrussel & cavalier king charles spaniel mix. Ja syntynyt 2.4. Eli ei samaa pentuetta olla.

Minäkin olen miettinyt että olisi pitänyt kysellä ja olisi hauska nähdä muita pentueen pentuja.

Mutta onnea etsintään. :)

Vastaukset

eläinystävä

#9 Re: Re: Re: Kyynel silmässä

2012-01-03 20:56:36

#8: Dilemma - Re: Re: Kyynel silmässä 

Täällä myös henkilö joka osti kyseiseltä henkilöltä koiranpennun, herätyskellot alkoivat soimaan kun seurasin ilmoituksia samalla henkilöllä on jatkuvasti koiranpentuja myynnissä, protestoin toistuvasti keltaisen pörssin sivuilla, ANNA SINÄKIN PALAUTETTA, JOTTA TOUHU LOPPUU, VIE TIETOA ETEENPÄIN, ESIM. NETTI, KAUPAT, KOIRAPUISTOT, ILMAISJAKELU LEHDET,YM. VAIN ME AKTIIVISET IHMISET SAAMME MUUTOKSEN AIKAAN, KOIRIA AJATELLEN.

Olen myös ottanut yhteyttä eläinsuojeluyhdistykseen, kyseinen henkilö tehnyt kuulemma kauppaa koirilla toistakymmentä vuotta, ON eviran tuontilupa, eläinsuojeluyhdistyksen virkailija sanoi, kysyin tietääkö he mistä koirat tulee, ei heillä ole kuulemma tietoa, se siitä eläinsuojeluyhdistyksestä, tokaisi vielä että älkää ostako , sittenhän se tuonti loppuu. Myös poliisiin ja verovirastoon olen ollut yhteydessä, myyjällähän on huimat verottomat tulot.

Vielä koiranpennustani, koirani on erittäin agresiivinen, vahtii leluja / ruokaa, jos tulee lähelle puree, (ei ole mitään pennun leikkiä ) käy sumeilematta isomman koiramme päälle ja on vasta 6 kk, jää pieneksi. Ei sovi lapsiperheeseen. Heti pennun tultua kotia, kiinnitimme huomiota kutinaan, raapi koko ajan itseään, lääkärireissu oli edessä, väärä ruokavalio syynä sanoi lääkäri > myyjällä oli esillä vain aikusille koirille tarkoitettuja raksuja. Lääkäri ihmetteli miksi koiralle oli annettu 2 samaa rokotetta ja liian aikaisin. Vaikka koirani on oikea tuholainen, se on meille rakas, MUTTA EN MISSÄÄN MUOTOA OLISI HALUNNUT TUKEA PENTUTEHTAILUA.

Ps. Itselläni kokemusta, 4 isosta koirasta.