Dalton Alpakalle elämä

Kommentoitu viesti

Eläinsuojelija

#386 Re: Dalton tapettu

08.12.2011 21:19

#350: -

Hanna Lounela + käskytetty + 2 poliisia tappoivat tänä aamuna Daltonin.Ottakaa kaikki yhteyttä EU.n meppiin joka suostuu hoitamaan eläinten asioita järjellisellä tavalla.Lounela ilkesi Daltonin tappamisen jälkeen toivottaa omistajalle Hyvää joulua ja korkeimman hallinto oikeuden esittelijä toivotti minulle hyvää adventtia.Tuhansien Daltonin ystävien sana ei painanut tässä maassa yhtään mitään,adressissa oli suuri määrä nimiä kuin myös facebookissa Daltonin ystäviä.

Jatkakaa taistelua meikä ei ainakaan luovuta,tulee uusia Daltoneita.

Vastaukset

voi itku

#388 Re: Re: Dalton tapettu

2011-12-08 21:57:39

#386: Eläinsuojelija - Re: Dalton tapettu 

 

Tämä on niin väärin, vaikka Daltonin omistaja itse olikin tehnyt suuren virheen. Ei siitä kuitenkaan Daltonia olisi pitänyt tappaa... Jos tuberkuloositestin voi tehdä myös elävälle eläimelle, niin ei ole mitään perustetta tappaa vain tuberkuloositestin vuoksi. Olisivat vaikka ottaneet Daltonin huostaan "paremmalle" omistajalle. Nyt tuntuu, että tappaminen tehtiin näytöksen vuoksi. Voimia Daltonin omistajalle, oman lemmikin menetys on aina paha paikka, en voi edes kuvitella miltä tuntuu, kun se tehdään pakolla ja oletetusti terveelle eläimelle. Myötätuntoa myös eläinlääkäreille. Työnne varjopuolia, varmasti teillekin kova paikka. Joskus vain miettii mikä on tässä yhteiskunnassa vikana, kun huonosti tehty laki menee etiikan ja elämänsuojelun edelle...Se ei voi olla oikein. Samaan aikaan sikoja ja muita tuotantoeläimiä saa kiduttaa oikein lain nojalla eikä yksikään viranomainen tee mitään. En voi mitenkään ymmärtää tällaista. Toivottavasti ei tule uusia Daltoneita.Viranomaisten on myös katsottava peiliin ja pitkään. Ohjeet on tehtävä niin selviksi ja yksiselitteisiksi, että jokainen ihminen tietää mitä lupia on haettava ja mitä testejä on tehtävä, jos tuo eläimiä Suomeen. Ohjeiden on oltava niin selvät ja niin helposti saatavilla, että ala-asteikäinenkin osaa lukea / löytää ne.

Vieras

#396 Re: Re: Dalton tapettu

2011-12-09 14:08:57

#386: Eläinsuojelija - Re: Dalton tapettu 

Hyvä ajattelin juuri samoin tulee uusia Dalttoneita ja kunnioitetaan Dalttonin muistoa jatkamme taistelua vaikka maailman tappiin eläinten puolesta taistelen aina!!