HIEKKAHARJUN NUORISOTILAN ("36") TOIMINNAN JATKUMINEN

Kommentoitu viesti

Reea Penttinen
Vieras

#65 Re: ärsyttävää

20.09.2010 14:37

#63: Reea Penttinen - ärsyttävää

Anteeksi epäasiallinen sisältö, olin vain kovin turhautunut tapahtuneesta, pyydän anteeksi. Mutta silti nuortenkin asiat voitaisiin ottaa hieman vakavammin, vai pitääkö sisälle kävellä jonkinlainen virkapuku päällä ja salkku kädessä?

Vastaukset

Erkki Laakkonen, hallintojohtaja, kaupunginkanslia
Vieras

#66 Re: Re: ärsyttävää

2010-09-20 20:13:06

#65: Reea Penttinen - Re: ärsyttävää  

Eveliina, Reea ym.!
Osallistun nyt keskusteluun Vantaan kaupungin edustajana.

Olemme saaneet usealta taholta tietoa kokemuksistanne Leijassa. Kaupungin puolesta esitän pahoitteluni kokemastanne huonosta palvelusta ja kohtelusta. Kaupungin organisaatiossa arvostetaan nuorten mielipiteitä ja sitä, että olette aktiivisia ja haluatte ottaa kantaa teitä koskeviin asioihin.

Leijan infopiste, jossa asioitte, palvelee kaikkia talon toimijoita ja sen tehtävänä on mm. toimittaa siihen tuodut asiat eteenpäin. Sisälle ei tarvitse kävellä virkapuku päällä tai salkku kainalossa, se ei ole hyvän palvelun saamisen edellytys.

Olitte toivoneet mahdollisuutta myös tavata kaupunginjohtajaa ja/tai puheenjohtajia. Valitettavasti meillä ei ollut etukäteen tietoa tulostanne, joten emme voineet informoida teitä siitä, etteivät he olleet sillä hetkellä paikalla. Tuomanne adressit on jo toimitettu kaupunginjohtajalle sekä kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen puheenjohtajille.

Hiekkaharjun vapaa-aikatilojen perusparannuksen hankesuunnitelmaa koskeva vapaa-ajan ja asukaspalveluiden lautakunnan päätös on otettu kaupunginhallituksen käsiteltäväksi. Asia palautettiin uudelleen valmisteltavaksi siten, että tarvittavat selvitykset annetaan kaupunginhallitukselle lokakuun loppuun mennessä ennen budjettikäsittelyä.

Toivottavasti pysytte aktiivisina kokemastanne huolimatta!