Dalton Alpakalle elämä

Kommentoitu viesti


Vieras

#515 Re: Laiton maahantuonti

19.12.2011 16:55

#368: - Laiton maahantuonti

Tässä on nyt muutaman sivun ajan jauhettu vain jonninjoutavaa "pelastakaa suloinen eläin"-soopaa. Kyseessä on kuitenkin laiton maahantuonti, joka ei kokeneelle hevos- ja aasikauppiaalle ja maahantuojalle ole ollut tahaton väärinkäsitys vaan täysin harkittu teko.
On vielä täysin epäeettistä pitää pientä siroa laumaeläintä yksin täysin erilaisesti käyttäytyvien ja vaarallisen erikokoisten laumaeläinten, hevosten, kanssa. Omistaja ei osaa hoitaa alpakkaa, harjailee piikkisualla likaantunutta villaa, joka olisi kuulunut keriä kesällä. Syöttää sille mitä sattuu, levittää tietoa että alpakka pärjää hevosten kanssa, kuljettaa sitä narusta kaulan ympärillä jne. Ja missä ihmeessä on se tämän henkilän aiemmin hevostallinetissä kaupittelema alpakka?


 

#372 Myynti-ilmoitus hevostallinetissä

06.12.2011 14:16

otsikko Alpakka poika 29.05.2011

paikkakunta Siikalatva
maakunta Pohjois-Pohjanmaa
ilmoitus Punaruskea 3-vuotias alpakka-poika jolla on valkoinen naamari, kiva väritys. Ollut velipoikansa sekä sittemmin myös lampaiden seurassa, sukukypsä vaikka siitostöihin.
Tulee ihmisten juttusille, sopii vaikka eläinpuistoon.
hinta: 2500
s-posti: lehto.eija@luukku.com 

nro: 782350, ilmoittaja on Yksityinen, onko tämä asiaton ilmoitus?


Ettei unohtuisi tämäkään tosiasia!
MISSÄ LIE TÄMÄ ALPAKKA POIKA. LEHTO  TAISI TUODA DALTONIN TOUKOKUUSSA SUOMEEN.  MIKÄ MAHTAA OLLA TÄMÄN ALPAKAN KOHTALO. JOS TÄMÄ MYYTY ALPAKKA ON OLLUT KOSKETUKSISSA LAITTOMASTI MAAHANTUOTUU DALTONIIN TAI ON MYÖS TUOTU SAMALLA REISSULLA RUOTSISTA, TÄMÄNKIN ELÄIMEN HENKI VOI OLLA VAARASSA.
KUINKA VASTUUTTOMASTI LEHTO OIKEIN VOIKAAN TOIMIA.

Vastaukset

Rakas dalton

#516 Re: Re: Laiton maahantuonti

2011-12-19 17:29:36

#515: - Re: Laiton maahantuonti

Onpa Lounelalla, paljon jauhettavaa ja tyhjästä. Ite keksit moisia juttuja, noita ei usko kukaan. Ei Erkkikään. Daltonin tappo oli rikos, siittä ei kukaan pääse yli-eikä ympäri. Hullunnäkösiä oli ne akat jotka tappoi hänet.