VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Kommentoitu viesti

Metsästyskoiran omistaja

#22 Re: Ehehehheee

22.12.2011 16:54

#11: Sudet on ihania - Ehehehheee

Metsästys on kuulunut ihmisen elämään jo aikojen alusta saakka ja sinusta siitä pitäisi nyt susien takia luopua? Minusta kukaan täällä ei olekkaan ollut sitä mieltä, että kaikki sudet pitäisi lopettaa. Vaan että susi kantoja pitäisi harventaa, koska sen nyt sanoo järkikin kun susien määrä vain kasvaa ja kasvaa niin kohta niiltä loppuu ruoka ja silloin aivan varmasti myös lapsia tullaan viemään. Pitäisikö meidän todella odottaa sitä tilannetta ja olla kokoajan peloissamme eläintemme ja lastemme puolesta? Todennäköisesti kun tuollaisia kirjoittelet et todellakaan tiedä millaista on asua metsän keskellä ja katsoa kun 5 metrin päästä ulko-ovea löytyy suden jäljet tai kun jonkun rakas koira ei palaa enään metsältä takaisin. Hyvä se on sieltä 5.kerroksesta huudella kun sudet on niin kivoja että ei niitä saa tappaa. Tuleppa viikoksi edes maalle ja katsotaan sitten onko ne sudet enää niin "söpöjä".

Vastaukset

Metsän kasvatti.

#106 Re: Re: Ehehehheee

2011-12-23 00:40:10

#22: Metsästyskoiran omistaja - Re: Ehehehheee

"olla kokoajan peloissamme eläintemme ja lastemme puolesta? Todennäköisesti kun tuollaisia kirjoittelet et todellakaan tiedä millaista on asua metsän keskellä ja katsoa kun 5 metrin päästä ulko-ovea löytyy suden jäljet"

---> Nyt kuulosta siltä että joku ei itse kuulu sinne metsän keskelle jos tällainen yllättää!


Vieras

#460 Re: Re: Ehehehheee

2011-12-28 22:43:37

#22: Metsästyskoiran omistaja - Re: Ehehehheee

Olen samaa mieltä "Metsästyskoiran omistajan" kanssa. Susi-kantoja ja tätä nykyä ilves-kantojakin tulee supistaa. Sillä tavalla säilyy tasapaino petojen ja ihmisten välillä. Kohtuudella....

Sinä ja sinun susipolitiikkasi!

#1093 Re: Re: Ehehehheee

2012-01-12 17:40:25

#22: Metsästyskoiran omistaja - Re: Ehehehheee 

 Aina vedotaan siihen, että metsästys on ikiajoista kuulunut ihmisten elämään, Millä muulla tavoin ikiaikaisesti ihmiset elävät? Miksette te metsästäjät ja sudentappajat elä savupirteissä, hiihdä satojakilometrejä suksillä, elä ilman sähköä, puhelimia, muita koneita tai autoja? Miksi käytte lääkärissä, miksette käytä ikiaikaisia kansanparantajia ja puoskareita? Taitaa olla tuo metsästys ja sudentappaminen se ainut ikiaikaisuuden vaatimus ja ihannointi! Että höpöhöpö ikiaikaisen metsästyksenne kanssa. Tappaminen ja sotiminen on ainut ikiaikaisuus, minkä ihminen osaa ja mitä on aina ollut kautta ihmiskunnan historian. Että amen. Aina ollaan vaatimassa joidenkin päätä pölkylle. Susien jälkeen tulee sitten jokin muu,muuten pyssyt ja pössyt ruostuvat seinille ja asekaappeihin. Se olisikin metsästäjän pikkiriikkisen maailman loppu.