Protesti KANSANEDUSTAJIEN 8,1% Palkankorotusta vastaan!

Kommentoitu viesti

saatana
Vieras

#653 nyt saatana

29.09.2010 16:52

Käykää sitä vitun koulua tai töissä niin ei tarvi sillä sossun tuella elää, ja valittaa kun kaikki on niin päin vittua. Eiköhän nuo herrat tuolla eduskunnassa palkkansa ansaitse, korkeasti koulutettua porukkaa suurin osa, jotka tekevät pitkää päivää ja jos joskus pitää 2viikkoa lomaa on kansa vaatimassa eroa, kun eivät ikinä mitään siellä arkadianmäellä tee. Eikä siellä tehtaan linjalla varmaan ole koko kansan ja keltaisen lehdistön hampaissa jos joskus tekee inhimillisiä virheitä tai eroaa vaimostaan. Puhumattakaan siitä kuinka mitätön osa 400ihmisen palkankorotus on valtion budjetissa.

Tervetuloa valintojen maailmaan.

Vastaukset

Herätään
Vieras

#670 Re: nyt saatana

2010-09-29 17:03:12

#653: saatana - nyt saatana

Hei haloo,

Mielestäni tässä on kyse ennenkaikkea siitä, millaisen viestin edustajamme lähettävät meille. Lehdissä vaahdotaan lamasta,  ja vaaditaan palkkamalttia muilta työntekijöitä. Kaiken lisäksi julkisuudessa syytetään ja leimataan työntekijöitä kuten viimeksi ahtaajia ja mm. sairaanhoitajia ahneiksi, jos he vaativat muutaman prosentin korotuksia. Mielestäni on todella kaksinaismoralistista vaatia toisilta jotain, mutta samalla itse toimia aivan päinvastoin.

Haluaisin myös huomauttaa, että suinkaan kaikki edustajamme eivät ole korkeakoulutettuja ja toisekseen kaikki korkeakoulutetut eivät nauti huippupalkkoja, vaan ovat  esim. työttöminä. Korkeakoulutushan ei nimenomaan nykyään ole tae mistään, joten pitäisikö sen sitten kansanedustajille taata jotain parempaa.Hyvin mielenkiintoista on myös se, että me emme saisi ilmaista mielipiteitämme, vaan automaattisesti ne, jotka sen tekevät ovat kateellisia ja sosiaalietuuksien varassa. ;)

Vieras
Vieras

#680 Re: nyt saatana

2010-09-29 17:13:59

#653: saatana - nyt saatana 

 

Etkö tiedä, että kansanedustajat viettävät neljä kuukautta vuodesta palkallista (kallista!) lomaa. Eivätkä siellä kaikki ole koulutettuja! Siellä oli esim. Toni Halme, jolla taisi olla osa peruskoulusta suoritettuna. Tälläkin hetkellä siellä on suht saman koulutaustan omaavia vaikuttajia.