Dalton Alpakalle elämä

Kommentoitu viesti

Daltonin puolella

#629 numerolle 628

01.01.2012 14:45

Virkaeläinlääkärille 628 !

Väärää tietoa täällä jakelette vain te virkaeläinlääkärit ! Daltonia ei olisi tarvinnut tappaa, vaikka maahantuonnissa oli puutteita. Kovat sakot maahantuojallle olisi riittänyt.
Nyt kovia sakkoja ei kannata enään kukaan, koska Dalton teidän tai teidän kolleganne toimesta tapettiin !

Uhka ihmisten terveydelle on Evira/Avi ja Valvira ! Evira sallii superbakteerin saastuttaman kananlihan myynnin, Evira sallii salmonellalihan käytön elintarvikkeisiin....Avi sallii eläinten huonon kohtelun eläintiloilla, joista sitten likaisia eläimiä toimitetaan teurastettavaksi ja ihmisravinnoksi...

Vastaukset

T:Uusi vuosi 2012

#630 Re: numerolle 628

2012-01-01 15:39:58

#629: Daltonin puolella - numerolle 628

On se vaan vastuutonta, ihmislille syöttää saastunutta lihaa. Missä moraali ja järki? Onneksi en itse syö mitään lihaa, mieheni lähti lomille ja jätti nuot saastuneet lihat ja makkarat jääkaappiin, mutta sieltä lensivät kompostiin. Ei hänkään onneksi enään niitä usein syö, vierotus on mennyt hyvin perille. Mutta säälin niitä ihmisraukkoja jotka viel niitä vetää naamaansa. Pitää laittaa laki kuntoon, että ainakin tommosista saastuneista lihoista pitää päästä eroon muuten kuin ihmisille niitä myymällä. Ongelmajätelaitokselle ne kuuluu. Ei mitään semmosta lihaa teurastamolle, joka on virunut likasissa paikoissa ja eläimet on hyvin sairaita, tyrät roikkuu, haavoja ja kaikkea hirveetä. 2012 olkoot eläimille parempi kohtelu. Lait kohdilleen.