Pakkokaste ateistien lapsille!

Kommentoitu viesti

MIKA
Vieras

#77 Onko Suomi Jeesuksen?

06.10.2010 01:01

Suomen päättäjät ovat unohtaneet että kaikki mitä meillä on tulee JUMALALTA. SAATANA on ottanut kansan haltuun ja monet ovat menossa KADOTUKSEEN ja siksi PAKKO KASTEELLA meidän SUOMEN KRISTILLISEN KANSAN pitäisi antaa edes lapsille pelastua. JOKA EI tätä neuvoa noudata saa kokea HERRAN VIHAN koko karmeudessaan.

LASTEN KASTAMINEN ON IHMIS OIKEUS aivan kuten NIMEN ANTO ja HERRAN NIMI pitäisi kirjasta perustuslakiin jotta KOLMANTENA PÄIVÄNÄ lapsen, JUMALAN LAPSEN, syntymästä LAPSI VIATON voitaisiin ottaa JUMALAN KARITSAKSI taivaalliseen yhteyteen ennen kuin JUMALATON SUOMI turmelee lapsen mielen.

TÄSSÄ JUMALAN HYLKÄÄMÄSSÄ MAASSA KATSELLAAN VAIN IHMISIÄ ÖRVELTÄMÄSSÄ TELEVISION JOKA ITSESSÄÄN ON SYNNIN VÄLINE VALVONNASSA JA HUUMEET HUUMEET HUUMEET OVAT TUHONNEET NUORISON JA VIENEET HEIDÄT POIS HERRAN HUOMASTA

Tuen adressia

SILLÄ SINÄ OLET MINUN LAPSENI AP.T. 17:28

AAMEN

Vastaukset

Umpi pakana
Vieras

#85 Re: Onko Suomi Jeesuksen?

2010-10-08 16:27:25

#77: MIKA - Onko Suomi Jeesuksen? 

 

Teillä vanhoillis apostilisilla tai mitä vittuja te nyt olettekaan on täysin kajahtanut ja väärä käsitys. Ei se kaste mitään takaa, eikä kukaan mene taivaaseen vasta kuin viimeisenä päivänä ja silloinkin vain hyvien tekojen perusteella... Tämä siis ihan teidän oman opinkappaleenne mukaan. Mitäs jos kokeilisit itseäsi ruoskimalla ajaa saatanan ulos Suomen kansasta.