Lukiota ei saa viedä pois Tikkakoskelta!

Kommentoitu viesti


Vieras

#44 Median voimaa?

13.01.2012 06:58

Tainnut nyt pienet isot pojat lupillaa antaa maakuntalehdelle ohjeita. Eilen Keskisyöpöläinen ilmoitti nettisivllaan Tikiksen nettiadressin.
Mutta kantti loppui.
Eipä paperilehteen asti juttua laittaneet. Kansa pian saisi tietoa ja alkasisi ajattelemaan.
Jos mulla ois fagebok nin kyllä kertoisin kaikille sais syöpäläinen hävetä kun on tommosten retrissonien narupässinä.
tänne allekirjoittaa kyllä mun kaveritkin

http://www.ksml.fi/uutiset/keski-suomi/tikkakoskelaiset-herasivat-puolustamaan-lukiotaan/986392

Vastaukset


Vieras

#47 Re: Median voimaa?

2012-01-13 17:52:35

#44: - Median voimaa?

Ehkä siellä jokin oppilaskunta on, joka tahtoessaan voisi kerätä nimet koulusta ja lähettää valtakunnallisiin lehtiin asiasta toiveen jutusta mikäli paikallinen ei sellaista tahdo julkaista?

En asu Tikkakoskella, mutta harmillista jos ilmailusta kiinnostuneilta viedään lukio pois.

Siinähän saattaa säästyä paljonkin rahaa jos jo ajoissa opiskelevat ilmailua siitä kiinnostuneet, maailmanlaajuisesti saattaa työpaikkoja paljonkin olla ja jos pääsee vasta muutaman eri alan koulun jo käytyään haluamalleen alalle, tuhlaantuu siinä paljonkin resursseja jotka voisi käyttää muuhunkin. Vielä kun vieressä on alan muutakin koulutusta niin olettaisi ihan millään tapaa asiaa tuntematta, että koulutus myös lukiossa olisi hyvää. Ennemminkin jonkinlaista valtion lisätukea sille soisi. En tiedä ovatko lentämiset ilmaisia vaiko maksavia, mutta yhteiskunnan kannalta on siinä määrin tärkeä ala että toivoisi ettei niistä tarvitse ainakaan maksaa. Myös lukiota voisi mainostaa ympäri maan yläasteilla, hyvinkin voisi lisää oppilaita tulla sitä kautta. Opintotukijärjestelmää tulisi muuttaa niin ettei ikä vaikuta eikä koulu. Eli samat tuet lukioihin jotka eivät kotipaikkakunnalla sijaitse kuin korkeakouluihin. Tämä tuli ihan siitä mieleen kun kuuntelin kerran kun työpaikalla tuttava jutteli saman yrityksen työntekijän kanssa, joka oli käynyt koulunsa vasta aikuisena kun ei ollut varaa nuorena.

Tuokaan ei ollut mikään hatusta vedetty tuo muutaman eri alan koulun, vaan satuin juttelemaan lentoasemalla Vantaalla kerran lentäjän kanssa joka kertoi että pari muuta ensin oli käynyt.