ryks

Kommentoitu viesti

omainen

#14 Re: Kuka kärsii?

14.01.2012 11:21

#12: Potilaana ollut RYKS:issäkin - Kuka kärsii?

Ja mahtaako ne olla TODELLISIA säästötoimenpiteitä vai ratsastetaanko tässä nyt Hämeenlinnan alueen hyväksi ? Vai toimiiko ns. neuvostoaikainen "hyvä veli" järjestelmä ? Haiskahtaa vähän siltä.

Onko Riihimäen, Hausjärven ja Lopen päättäjiä kuultu ? Onko ruohonjuuritason työntekijöitä kuultu mikä on heidän mielipiteensä asiasta ( niin ryksin lääkärit, hoitajat ja koko muu henkilökunta). Olen kuullut, että sieltä lähtee lääkäreitä ja hoitajia jatkuvasti pois - pitääkö paikkansa ? Yhden kaksi ja jopa kolme ymmärrän, mutta jos se menee siitä yli niin jossainhan on vika ? Missä ? Onhan sitä suurempienkin yhtiöiden johdoista pomoja erotettu hetkessä joten mikä lienee tilanne sairaalapiirissä - vai ovatko ne jotenin suojattuja ? Joskus muistan lukeneeni lehdestä, että säästöjä tarvitaan kun talous on niin tappiollinen ollut jonkin aikaa. Jos talous on tappiollinen säännöllisesti,  jossain on silloin vika - päättäjät tehkää nyt ihmeessä jotain järkevää. Säästäkää sairaala Riihimäen seudulla, ainakin (aiempina vuosina) Riihimäen sairaalan ensiavusta ja osastolta lähiomaiseni ovat saaneet hyvää ja ammattitaitoista, asiallista hoitoa !

Vastaukset

Potilasjonossa kärsinyt

#15 Re: Re: Kuka kärsii?

2012-01-14 18:45:54

#14: omainen - Re: Kuka kärsii?

Onpa tietenkin kuultu; edujstajamme ovat jopa varapuheenjohtajan ja jäsenen paikalla keskussairaalan kuntayhtymän hallituksessa. Tuskin ovat edes ymmärtäneet olla vastaan Ryksin riisumista; ovat kuitenkin julkisesti selittäneet, että sairaalan strategian mukaista jhomma on ja vaatii ....! Siis lienevät tieten juonessa mukana?

Miksi, ylipäänsä on pidetty keskussairasairaalaa alirahoituksen tilassa jo vuosia? Hlinnahan siitä hyödyt nyt on korjaamassa. Nyt seudun kunnat/Rmäki mukana ratkovat syntyneiden aijäämien rahoitusta säästämällä = supistamalla sairaalan palvelujen saatavuutta. Samalla saneeraavat heikkoa omaa taloutta, siinä ei paljon ole kaverille kerrottavaa - vaikeneminen on porukan päätös. Srategia siis suosii keskittämistä - Ryksin alasajo tapahtuu meikäläisten kuntapäättäjien hiljaisella suostumuksella. Kyselkää ihmiset tarkemmin Kari Kaistiselta ja Olli Puputilta - selitysvelvollisia ovat, jos ymmärtävät oikein tehtävänsä kuntalaisten etujen ajajana.

Tulevaisuus on sitä, että omalla kustannuksellamme matkustamme omia vaivoja parantelemassa ja omaisten iloksi heidän tarpeissaan! Muuten kela ei potilaskuljetuksia korvaa, alle 40 km on Hämeenlinnaan. Tätä politiikkaa ei meidän pidä purematta niellä - kuntien säästöjä työnnetään nyt meidän maksettavaksi!Ryksin entisen palvelutason säilyttäminen on tämän nurkan asukkaiden etu.


Vieras

#18 Re: Re: Kuka kärsii?

2012-01-15 10:39:56

#14: omainen - Re: Kuka kärsii? 

 Riihimäki tarvitsee aluesairaalan /rintakipuset,tapaturmat ym:Riihimäki on Suomen toiseksi vaarallisin paikka asua,siksi tarvitaan hyvä toimiva sairaala paikkakunnalla. Aluesairaala on hyväkuntoinen rakennus,osaavat ihmiset sekä leikkaussali ensiluokkainen ja hyvät instrumentit. TÄMÄN KAIKKI ON SANONUT ELÄKKEELLÄ OLEVA ORTTOPEDI JOKA KÄVI TYÖSSÄ OLLESSAAN LEIKKAAMASSA ALUESAIRAALASSA: Ritva Hakonen eläkkeellä oleva sai.hoit.