Ei Turun perusopetuksen säästöille

Kommentoitu viesti

3 nuoren isä

#20 Re: Nykymaailmassa kukaan ei voi olla koskematon

23.01.2012 14:09

#2: - Nykymaailmassa kukaan ei voi olla koskematon

Perusajatus on oikein, mutta sitten mennään hakoteille. Turun työntekijöiden lukumäärää ei kannata tuijottaa, se lasketaan eri kunnissa eri tavalla. Meillä esim ammattiopetuksen opet ovat palkkalistoilla, muualla ne eivät ole kunnan listoilla. Nettomenoihin se ei kuitenkaan vaikuta. Pitää miettiä, mitä meillä tarvitaan - ja tietenkin sitä säkkiäkin. Opetustoimessa, terveydenhuollossa ym ei ole verstaan lattialla pätkääkään liikaa väkeä, päinvastoin. Vähentämisestä seuraa opetustoimessa kamalaa jälkeä, sillä kun aikuisten määrä vähenee, kasvaa lasten ahdinko ja hätä. Yhtälö on kylmä ja konkreettinen.

Turussa on useassa hallintokunnassa kamala määrä pikkupomoja, ja osin suurempiakin. Näillä vielä kovapalkkaiset avustajat. Tähän lisäksi epämääräiset projektityöntekijät. Tässä olisi säästön kohteita, lapsista säästäminen pitäisi nyt lopettaa!

Vastaukset


Vieras

#22 Re: Re: Nykymaailmassa kukaan ei voi olla koskematon

2012-01-25 08:54:47

#20: 3 nuoren isä - Re: Nykymaailmassa kukaan ei voi olla koskematon

Juuri näin.

Talous on saatava kuntoon ja velkamäärää pudotettava. Olemme itse vaaleilla valinneet ihmiset asioitamme hoitamaan ja heidän tulisi homma hanskata. Joulupukkina on kiva olla, mutta ei velaksi. Kun siihen sortuu niin asiasta tehdään jälkeenpäin dokumentteja tämän illan tyyliin:

Ulkolinja: Krisis - Kreikan tuska
YLE TV1 | ke 25.1. klo 22.55 - 23.45

Nuorten kreikkalaisten puheenvuoroja maansa henkisestä tilasta. Korruptoituneet poliitikot ovat tuhlanneet nuorten tulevaisuuden.