ryks

Kommentoitu viesti

Jassi

#49 Nimiä esiin

26.01.2012 10:37

Kaivelkaas esiin ketkä tästä asiasta oikeesti ovat päättämässä / puolustavat tällaista meille kaikille vahingolista sairaalan lopetuspäätöstä.
Erikoista päätöksentekoa tämä on tosiaan.
Mutta nyt nimet esiin jotta osataan varoa äänestämästä mihinkään luottamustehtäviin näitä hemmoja.
Uskomatonta, jopa säälittävää toimintaa yhteiskuntamme omilta päättäjiltä . . . Suomessa.

Vastaukset


Vieras

#50 Re: Nimiä esiin

2012-01-26 10:55:05

#49: Jassi - Nimiä esiin

Vastaus tuohon löytyy osoitteesta www.khshp.fi -> valitse vas. reunasta hallinto ja päätöksenteko ja sen alta avautuu valikko luottamushenkilöt ja sitten löytyy sairaanhoitopiirin hallitus ja toiselta riviltä sairaanhoitopiirin valtuusto.

Riihimäeltä päättäjinä ovat olleet Kari Kaistinen, Olli Puputti, Tapio Virtanen,

Hausjärveltä Päivi Terävä,

Lopelta Karoliina Saari, Seppo Kuparinen.

Ihmettelen muuten sitä MIKSi Hausjärveltä on vain yksi "päättäjä " vaikka kuntana on suurempi kuin Loppi - minne toinen paikka hävinnyt ????

Miten ihmeessä luottamushenkilöt eivät ole puuttuneet shp talouden hoitoon, sillä tapiota tulee miljoonatolkulla taasen jos on luottamista kokouksen esityslistoihin - käy katsomassa netistä nekin löytyy ko shp osoitteen alta.

Olen EHDOTTOMASTI lopetuspäätöstä vastaan.Hyvä Hoitajat kun te edes nousitte barrikaadeille kun kuntapäättäjämme eivät sitä älyä. Ei ne ambulanssimatkat varmaan mitään ilmaisia ole sinne Hämylinnaan, saati jos joutuu käymään siellä omat matkat ja työstä poissaolot ym ym.