Tesoman tiilirakennusten säilyttämisen puolesta

Kommentoitu viesti

Riitta Lyytikäinen/ Tesoma-seuran sihteeri

#22 Tänään luovutettiin valtuustoryhmien puheenjohtajille adressin ensimmäiset 1239 nimeä

25.10.2010 21:06

Kaupunginosayhdistys                                                     ADRESSI
Tesoma-seura ry                                                              Tampere 25.10.2010



Valtuustoryhmien puheenjohtajat



TESOMAN TIILIRAKENNUSTEN SÄILYTTÄMISEN PUOLESTA


Kaupunginosayhdistys Tesoma-seura ry on jättänyt tällä päivämäärällä adressin Tesoman tiilirakennusten säilyttämisen puolesta. Adressin on allekirjoittanut 1 239 henkilöä.

Tesoma-seuralla on jäseniä 740 ja yhteisöjäseniä 17. Adressinkeruu on alkanut Tesoman ja sen lähialueiden asukkaiden pyynnöstä.
Kaupunginosayhdistys Tesoma-seura ry tuo adressilla esille asukkaiden näkökulman Tesoman liikekeskuksen kaavaan (nro 8301) ja Tesoman terveysaseman, kirjaston ym. alueiden muuttaminen asuinkäyttöön kaavasuunnitelmaan (nro 8351).

Kaupunginosayhdistys Tesoma-seura ry esittää, että Tesoman liikekeskuksen kaavaan (nro 8301) ei miltään osin tehdä päätöksiä, jotka on tuotu esille Tesoman terveysaseman, kirjaston ym. alueiden muuttaminen asuinkäyttöön (nro 8351) kaavasuunnitelmassa.

Erityisesti pyydämme huomioimaan Tesoman liikekeskuksen huoltoliikenteen turvallisuusriskitekijät Tesomankujan osalta, kuten myös huoltoliikenteen poistumistien Tesomakadun liikennevirtaan.
Tesomankujaa käyttävät alueen koululaiset; ylä- ja alakoulu (800 oppilasta), päiväkotiliikenne (150 lasta) ja turvallisuusriskitekijöiden kartoituksessa tulee huomioida myös Tesoman kirkon tilojen runsaslukuinen päivä- ja iltatoiminta, sekä alueen muut asukkaat.

Nimienkeruu adressiin Tesoman tiilirakennusten säilyttämisen puolesta jatkuu edelleen, sekä paperiversioina, että Internetissä adressit.com-sivustoilla.


Kaupunginosayhdistys Tesoma-seura ry





Riitta Lyytikäinen
sihteeri

JAKELU: Kirjaamo, Valtuustoryhmien puheenjohtajat - Riitta Koskinen, Olli-Poika Parviainen Mikko Aaltonen, Pekka Salmi, Mikko Kriikku, Lasse Oksanen, Leena Rauhala

------------------------------------------------------------------------

 

Adressin nimien keruu jatkuu.

 

Vastaukset

Nykyisen alueen ihailija ja käyttäjä.

#23 Re: Tänään luovutettiin valtuustoryhmien puheenjohtajille adressin ensimmäiset 1239 nimeä

2010-11-01 09:39:37