Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!

Kommentoitu viesti


Vieras

#1679 "Herra antoi vapauden valita. Eri asia on, että siellä toisessa paikassa hän tulee tuomitsemaan."

30.01.2012 11:02

http://www.hs.fi/ulkomaat/Pietarin+kuvern%C3%B6%C3%B6ri+ei+sakottaisi+Pekka+Haavistoa/a1305554478114

PIETARI. Pietarin kuvernööri Georgi Poltavtšenko puolustaa Helsingin Sanomien haastattelussa lakia, jonka turvin voidaan sakottaa "homoseksuaalisuuden julkista propagoimista" alaikäisten keskuudessa.

Lakia on ehdotettu Pietarissa, mutta se vaatii vielä kaksi äänestystä kaupunginvaltuustossa ja kuvernöörin allekirjoituksen tullakseen voimaan.

"Ensin täytyy katsoa, missä muodossa laki tulee lopulliseen käsittelyyn", Poltavtšenko vastaa kysymykseen, aikooko hän allekirjoittaa lain.

Seksuaalivähemmistöt pelkäävät, että lakia voidaan käyttää tekosyynä mielenosoitusten kieltämiseen.

EU-maat pitävät lakiesitystä syrjivänä.

Poltavtšenko aloitti työnsä kuvernöörinä viime syyskuussa. Hän saapuu Suomeen työvierailulle tiistaina. Helsingin Sanomat haastatteli häntä vierailua edellä ainoana länsimediana.

Entäpä jos Pekka Haavisto valittaisiin Suomen presidentiksi ja hän tulisi puolisonsa Antonio Floresin kanssa tapaamaan kuvernööriä. Ottaisiko Poltavtšenko hänet vastaan?

"Herra antoi kaikille vapauden valita. Eri asia on, että siellä toisessa paikassa hän tulee tuomitsemaan teot."

Poltavtšenko on harras ortodoksi ja pitää ranteessaan mustaa rukousnauhaa.

"Tulkoon, en minä kieltäydy tapaamisesta. Enkä aio sakottaa häntä."

Vastaukset

"Rangaiskoon sinua Herra!"

#1680 Maailman paras gaykaupunki - Tel Aviv!

2012-01-30 20:05:55

#1679: - "Herra antoi vapauden valita. Eri asia on, että siellä toisessa paikassa hän tulee tuomitsemaan." 

 http://www.iltasanomat.fi/matkat/maailman-paras-gaykaupunki---tel-aviv/art-1288445604143.html

Vaikka jo kerran olette saaneet tietää kaiken, tahdon kuitenkin muistuttaa teitä siitä, että Herra, joka oli pelastanut kansan Egyptistä, toisella kertaa hukutti ne, jotka eivät uskoneet; ja että hän ne enkelit, jotka eivät säilyttäneet valta-asemaansa, vaan jättivät oman asumuksensa, pani pimeyteen iankaikkisissa kahleissa säilytettäviksi suuren päivän tuomioon; samoin kuin Sodoma ja Gomorra ja niiden ympärillä olevat kaupungit, jotka samalla tavalla kuin nekin harjoittivat haureutta ja eksyivät luonnottomiin lihanhimoihin, ovat varoittavana esimerkkinä, kärsiessään iankaikkisen tulen rangaistusta.
Yhtäkaikki nämä uneksijat samoin saastuttavat lihan; he halveksivat herrautta, herjaavat kirkkauden henkiolentoja.
Mutta ei ylienkeli Miikaelkaan, kun riiteli ja väitteli peerkeleeen kanssa Mooseksen ruumiista, rohjennut lausua herjaavaa tuomiota, vaan sanoi: "Rangaiskoon sinua Herra!"
Nämä sitävastoin herjaavat sitä, mitä eivät tunne; mutta minkä he järjettömäin eläinten tavoin luonnostaan ymmärtävät, sillä he turmelevat itsensä.  Voi heitä, sillä he kulkevat Kainin tietä ja heittäytyvät palkan tähden Bileamin eksytykseen ja hukkuvat niskoitteluunsa niinkuin Koora!  He ovat vedettömiä, tuulten ajeltavia pilviä, paljaita, syksyisiä puita, hedelmättömiä, kahdesti kuolleita, juurineen maasta reväistyjä, rajuja meren aaltoja, jotka vaahtoavat omia häpeitään, harhailevia tähtiä, joille pimeyden synkeys ikuisiksi ajoiksi on varattu.
Heistäkin Eenok, Aadamista seitsemäs, on ennustanut, sanoen: "Katso, Herra tulee tuhannen tuhansine pyhinensä
tuomitsemaan kaikkia ja rankaisemaan kaikkia jumalattomia kaikista heidän jumalattomista teoistansa, joita he jumalattomuudessaan ovat tehneet, ja kaikesta julkeasta, mitä nuo jumalattomat syntiset ovat häntä vastaan puhuneet".
He ovat napisijoita, kohtalonsa nurkujia ja vaeltavat himojensa mukaan; heidän suunsa puhuu pöyhkeitä, ja he mielistelevät ihmisiä oman etunsa tähden.




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…