Vastustamme oikeuden päätöstä palauttaa amerikanbulldoggi, sitä parvekkeelta roikottaneelle omistaja

Kommentoitu viesti

Vieras
Vieras

#300 Re: SAMA KOHTALO MIEHELLE!!

28.10.2010 17:19

#6: Sanna Salminen - SAMA KOHTALO MIEHELLE!!

Uskomatonta, miten ihmiset julmuutta nähdessään vaativat samaa kohtelua sen toteuttaneelle. Siinä ei ole hiventäkään inhimillisyyttä, jota he vaativat vaan pelkoa.

Vastaukset

Nää jutut on nähty
Vieras

#305 Re: Re: SAMA KOHTALO MIEHELLE!!

2010-10-28 17:31:46

#300: Vieras - Re: SAMA KOHTALO MIEHELLE!!

Edit: Koetin vastata siihen viestiin, jossa kritisoitiin että on epäinhimillistä toivoa rääkkääjälle mitään kovaa. Eli sama kohtalo miehelle-nimimerkin kanssa olen samoilla linjoilla paitsi että lisään toivotukseen terapeuttisen puolen: ensin plättyyn, sitten juttelua.

No joskus on vain niin, ettei kännyjen yhteenristintä ja mukavien toivonta auta - sitä saa, mitä tilaa toimii yhä vaikka kuulostaa brutaalilta.

Nääs kun tuommoinen epäinhimillinen ihminen saa vähän kettingistä oppia (jos saisi) ja siinä samalla hänelle vähän puhuttaisiin ja keskusteltaisiin niin voisi miesressu siinä vaikka avautua surkeasta lapsuudestaan ja traumoistaan, niin alkaisi vyyhti avautua ja mies oppia jotakin.

Mutta joillekin sen opin on mentävä kovemman kautta. Ei mene oppi pyhäkouluopettajan sanomana välttis vaan ensin oikeutta vanhan ajan malliin ja sitten terapeuttista jutustelua. Kato, molempia ja silleen.