Adressi Päivi Räsäsen erottamiseksi ministerinvirasta

Kommentoitu viesti

Tsar Bomba

#11

20.02.2012 12:27

eikö tässä maassa ole olemassa mitään oikeita ongelmia? tää Räsänen on kuitenkin ministeris ihmisiä ni luulis nyt perhana et se vois keskittyä johonkin sellaisiin asioihin ja tekoihin joilla olisi positiivinen vaikutus suomeen? Eikä samperi tuhlais aikaansa tollasiin "moraalisiin ongelmiin". Tuntuu kyllä vahvasti et oot Päivi todellakin väärässä ammatissa. Eikös tuollaisille ihmisille olisi paikka jossain ihan eri instansseissa? Vaikkapa jonain lähetyssaarnaajana jossain syvällä Afrikassa? Siellä voisit parantaa maailmaa ihan rauhassa. Ei tarttis kiusata täällä kotomaassa tavallisia työtätekeviä ihmisiä!

Vastaukset

miä

#2006 Re: Tuohan on yhtä hienoa ja tärkeää, kuin R:n jutut. Joten hankkikaa elä/

2012-02-24 19:04:13

ruti

#2547 Re:

2013-06-27 10:14:49

Kun olemme demokraattisessa valtiossa,niin sananvapauskin on olemassa. Juuri nuo Päivin edustamat asiat ovat #11: ihmisen turvallisuuden ja perhe-elämän eheyden kannalta tärkeitä.Jos hän ei niitä hoitaisi,niin se olisi sitten joku toinen.

  Kyllä jonkun on puututtava tuohon ainakin joka viikonloppuiseen rettelöintiin ja tohelointiin. Alkoholin anniskelu tulisi lopettaa kokonaan.Tehkööt sitten vaikka korvessa.Poliisit on sitä varten,ettei sekään pääsisi sitten räjähtämään valloilleen. Ja mitä työpaikkoihin tulee, niin eikös ruokapaikat olisi "terveeellisempiäkin"ilman sitä ilolientä.

Korottan Päivin tehtävää siinäkin mielessä,että muita hallituksen asioita on jauhettu kuukaudesta toiseen ja jopa vuodesta toiseen,

mutta Päivillä on ollut selvät sävelet,eikä hän. ...Sitä paitsi käytännössahän sitä kristillisyyttäkin on tuotava esille eikä pelkästään kirkon penkissä.Toivon teidän kestävän nämä teemani.Onhan teilläkin omat teemanne.

Sitä paitsi valtion perutuslakihan on aikoinaan säädetty Kirjojen kirjan pohjalle.Nyt kun on etäännytty siitä, niin kaikenmoinen saasta on sitten päässyt valloilleen ja jopa lakisääteiseksi.