Adressi Päivi Räsäsen erottamiseksi ministerinvirasta

Kommentoitu viesti

Puute ja kurjuus ja sairaudet vaivaavat yhteiskuntaa.

#24 Ministeri

20.02.2012 13:07

Asiaa tarkasteltuna laajemmalti,yksityinen ministeri saa paljonkin aikaan,varsinkin kun hänellä kannatusta on vain riittävästi.
Äskettäin julkaistussa jutussa,jossa armeijan säästötoimien ja uudistusten taustavoimaksi ilmoittautuikin itse vaikutusvaltainen nainen.Ja hän hyväksyy asian.
Siis me emme aina tiedä pyrkimyksiä ja odotuksia,joita asiainhoidolla aikaan saadaan.Hyvääkö vaiko pahaa.Pääasia on kuitenkin,että asioista keskustellaan ja viedään niitä eteenpäin,koska muutenhan ne junnaavat paikallaan.Päätöksenteko on se tärkeintä.
Se,että aina heikomman puolella oleminen ja asttuminen sinne,ole kaikille mieleenkään,on usein oikeaan osunut kannanotto asiaan.Silloin,kun on pakko tehdä näin.
Taustalta löytyy,sanoisiko todella erittäin paljon varjopuolia,joitenka eteen kannattaa tehdä työtä,niiden poistamiseksi.
Meillä on esim.tietoyhteiskunta,jossa kaikkia,aina pankkiasioita myöten voidaan hoitaa kotoa käsin.Pankkialalta on sen mukana työpaikat hävinneet.Niin tapahtuu lukuisilla muillakin,erialoilla tulevinakin vuosina.
Ravintolakulttuurimme ja viina keskeisenä tekijänä muiden lukuisten eri päihteiden mukana olo kuvioissa,on kulkenut tiensä päähän ja työpaikat todella tulevat alalta vähenemään.Kaikki kallistuu ja ihmisillä ei yksinkertaisesti ole siihen varaa.Ja lapset kotona ja maailmalla näkevät nälkää.

Vastaukset

suomalainen viinakauppias

#69 Re: Ministeri

2012-02-20 15:36:06

#24: Puute ja kurjuus ja sairaudet vaivaavat yhteiskuntaa. - Ministeri

"Ravintolakulttuurimme ja viina keskeisenä tekijänä muiden lukuisten eri päihteiden mukana olo kuvioissa,on kulkenut tiensä päähän ja työpaikat todella tulevat alalta vähenemään."

 

Ravintolakulttuuri, voisitko hieman täsmentää?! Ravintolakulttuuri sisältää paaaljon muutakin kuin viinalla päänsä sekoittamista.

http://www.iltalehti.fi/ruoka/2012021315198360_ru.shtml

Suomalaiset syövät ulkona aiempaa enemmän

 

Ja viinakin siis kulkenut tiensä päähän...

http://www.stakes.fi/tilastot/tilastotiedotteet/2011/kuviot/Tr16_11_kuvio1.jpg
näyttääkö vähenevän?? Pieni notkahdus ei vaikuta kulutuksen kasvuun laajemmin asiaa katseltuna.

Satuitko seuraamaan todella loistavaa dokumenttia Yhdysvaltojen kieltolaista YLEn Teemalta??

 

Muistakaa että kotona jääkaappi ei sano koskaan, "ei enää". Ravintolassa joskus sen voit sinäkin kuulla...

Rikollispäällikkö Päivi R

#3309 Re: Ministeri

2013-10-14 19:48:00

#24: Puute ja kurjuus ja sairaudet vaivaavat yhteiskuntaa. - Ministeri 

 Suomessa on n 1/2 miljoonaan naista julkisissa viroissa ja toimissa, ja heidän ei tarvitse välittää tuon taivaallista maamme lakipykälistä, vaan heillä tuntuu päällimmäisenä olevan himo vahingoittaa Suomen kansalaisia jopa yrittämällä murhata arvostelijoitaan.Käsittämätöntä on, ettei poliisi edes suostu ottamaan vastaan tutkintapyyntöjä vakavistakaan rikoksista, edes murhista ja murhayrityksistä, jos epäilty on nainen.

Tämä on selvä osoitus siitä, että Suomen suurin järjestäytynyt rikollisjengi toimii sisäministeri Päivi Räsäsen johdossa. Sitä suurinta järjestäytyneen rikollisuuden joukkiota, joka suojelee satojatuhansia virkarikollisia, kutsutaan poliisisiksi.

Minulle ovat demarifeministit nauraneet päin näköä, kun olen maininnut, että teen tutkintapyynnön heidän tahallisista toistuvista rikoksistaan:

He ovat nauttineet kuulemma jo Kalevi Sorsan ajoista poliisin ja oikeuslaitoksen suojelua, joten heidän tekemisiään ei tutkita eikä tuomita. Tätä porukkaa suojelee jo ties kuinka mones naisministeri. Tällä kertaa hän on Päivi Räsänen.  Yhtään tuntemaani tutkintapyyntöä ei tosiaan ole tutkittu, vaan jos edes on otettu vastaan, niin ne peitetään laatikon alimmaksi, kunnes rikos vanhenee. OIKEUSvaltio - ROSKAA!

Suomi on feministisen virkadiktatuurin tyrannia. KKOn presidentiksikin on nimitetty feministi, joten oikeuskaan  ei voi enää koskaan toimi tasa-arvoisesti.

Todellisessa oikeusvaltiossa vankilamme olisi täynnä rikollisia virkanaisia ja heidän suojelemiaan mamurikollisia.

MOT-ohjelma näytti juuri, että ulkomaalaiset tulevat Suomeen tekemään rikoksia, koska saavat ilmaisen luksushotellin kohtelun vankiloissamme, millaiseen kohteluun ja elintasoon  eivät mitenkään pääse kotimaassaan, edes Virossa saati jossain Romaniassa tai Bulgariassa tms. Vangin "palkka"tulot ovat jopa suuremmat kuin vanginvartijoitten palkka ilmaisen luksusylöspidon lisäksi. Jokainen mamuvanki maksaa meille 210€/vrk=6300€/kk.

Ilmeisesti naisvaltamme kerjää Suomesta EUn ensimmäistä "Syyriaa"!

Kapina tästä syntyy, jos akkavaltaa ei laiteta aisoihin ja lailliseen järjestykseen. Näin ennustamme me 1,3 miljoonaa maastakarkotettua ulkosuomalaista. Lisäksi Suomessa on toiset 1,3 miljoonaa kiusattua, joten puolet kansasta on kapinan kynnyksellä. Lisäksi 10 miljoonaa muslimia on ilmoittanut ryhtyvänsä aselliseen naisvallan vastustukseen länsimaissa. He ovat tukijoukkoineen Venäjän ja USAn huippuasein varustettuja. Näin kerrotaan Keski- Euroopassa.