Adressi Päivi Räsäsen erottamiseksi ministerinvirasta

Kommentoitu viesti

Yötyöllinen

#49

20.02.2012 14:24

Hei oikeasti. Eikö ihmiset vois mennä aikaisemmin baariin? Eikö sitä harrastettu jo vuosikymmeniä sitten. Nykyään varsinkin täällä Pohjoisessa lähdetään baariin pienissä kaupungeissa vasta klo 100 ja joskus jopa myöhemminkin ettei tarvitse kallista viinaa juoda baarissa!!! En usko että asialla olisi mitään vaikutusta työn määrään. Ihmiset oppisivat menemään pikkasen aikaisemmin baariin ja kaikki pahimmat känniääliöt eivät kukkuisi keskustassa aamu klo 600 asti.

Vastaukset

sakriko

#489 Re: juups heipä hei ihan oikeesti

2012-02-21 00:10:42

#49: Yötyöllinen -

jeps.. ei tullu vuosikymmeniä sitten baarissa notkuttua, mut ei sillon ollu näitä kaikenmaailman rajotuksiakaan. helppohan se on sanoa, ku siihen aikaan olutta sai ostettua lisää vaikka sillon kahentoista aikaan ku jano iski. luuletko sä tosiaanki, että se ois sitte taas parempi vanhan aikasesti? oon itsekki aikonaan baareissa istunu ja voin sanoa ettei se meno siitä oo miksikään muuttunu, aina on ollu puukkohippasia ja känniääliöitä ja niitä tulee aina olemaan. tää räsäsen ehotus vaan alkaa olla jo kaikille liikaa. vaik kuinka on kristitty niin ei se anna oikeutta kaikkia muita "erilaisia" tuomita, eikös siinä opuksessa sanota että käännä toinen poski? räsäseltä se kohta on tainnu jäähä lukematta.. ite kyl artistien kans samaa mieltä että saisivat alottaa soittamisen aikasemmin ja jotka ei sinne baariin enää taho jäähä notkumaan, voipi sitte hiippasta kottiinsa. luulis että juuri sitä haetaan sillä ettei tätä holhousta haluta, halutaan pitää itellä valinnan oikeus siihen jäädäkkö, vai mennä.

Nälkäpalkalla

#2371 Re:

2012-08-16 17:19:50

#49: Yötyöllinen -

ihmisillä on surkea palkka ja raskas työ, lähdet 4 aikaan töistä, käyt kaupassa, suihkussa, syöt, puet. kello onkin jo 7 illalla ja otat siinä sitten kovaa vauhtia pohjia lidl ja pirkka juomistasi ja kerkeät baariin 10 aikaa tapaamaan ystäväsi. Reilussa neljässä tunnissa et ehdi onneksi montaa satasta tuhlata ja sulla on varaa jopa ruokaan tulevalla viikolla.

 

Jos suomalaisesta työstä maksettaisiin duunarillekin, eikä vain omistajille, eikä valtio repisi riistoveroa viinasta, olisi kenties mahdollista että mukavan työpäivän päätteeksi duunari ehtisi jo kuudeksi baariin ja viihtyisi siellä 8 tuntia?