Adressi Päivi Räsäsen erottamiseksi ministerinvirasta

Kommentoitu viesti


Vieras

#1210

21.02.2012 16:54

Vaikk aravintolat suljettaisiin kaikki aina klo 00.00, se johtaisi siihen, että yökerhot aukeaisivat vaan aikasemmin, eli jengiä sisään lappaisi jo klo 18.00, eli lähes tulkoon suoraan töistä, klo 21.00 oltaisiin jo samanlaisessa humalatilassa kuin normaalisti klo 00.00. Eli sama dokaaminen toistuisi erona vaan se, etä jengi alotaa sen dokaamisen jo päivällä ja umpitunnelissa ollaankin jo sitten puolen yön aikoihin.

Vaikutuksena olisi myös, että jengi kittaa vaan omia pulloja kotona, eli jengi hakee ne viinakset kaupoista,Alkosta ja Virosta plus että laittoman viinan osuus vain kasvaisi entisestään. Lopputuloksena ravintoloiden viinan myynti romahtaa ja ravintoloita menee konkurssiin, tätä ilmeiseti Räsänen haluaakin, eli mahdollisimman moni ravintola konkurssiin ?

No, järjestyshäiriöt eivät todellakaan vähene, ne vaan aikaistuu alkuiltaan, eli se rähinä sun muu on vaan aikaisemmin illasta. Pitää ottaa huomioon, että laiton viinakauppa lisää myös poliisien tarvetta ja yhteiskunta ei todellakaan säästä. Säästöt menevät vaan toisesta taskusta toiseen taskuun. Ravintoloita kaatuu, niin jengi jää työttömäksi ja entiset palkkarahat haetaankin sitten Sossusta ja Kelasta, tätä ilmeisesti ministeri Räsänen haluaa ?

Helluntalaisia ja eduskuntaa ei saisi yhdistää, tulee vaan pahaa jälkeä. Eikä saisi leimata kaikkia kristittyjä ahdasmielisiksi helluntalaisiksi. Paholaisen asianajalta näyttää kyllä.

Vastaukset

TARSSA

#1213 Re:

2012-02-21 16:58:47

#1210: -

Ei kovin viisasta puhetta - jopa hieman alkohurahtanutta sävyä. Kaipaan hieman kriittisyyttä juopottelukuvioihin.

Nomolos

#1221 Re:

2012-02-21 17:02:14

#1210: -

Hyvin sanottu.

Räsäsen ehdotus toteutuessaan siirtäisi valtion verotuloja suoraan verotonta myyntiä harrastavien hämärämiesten taskuihin, sekä siirtäisi järjestyshäiriöt ja myöhäisyön alkoholin juomisen vain katukuvaan, sekä koteihin.

Lisäksi ravintola-alan työntekijöitä joutuisi työttömiksi, mikä varmastikin kasvattaisi syrjäytyneiden, masentuneiden ja jopa alkoholiongelmaisten määrää, mihin muuten tätimme varmasti lääkärinä mielellään määräisi masennuslääkkeitä...

(Kirjoitukseni lopussa oli hieman ironiaa, jolle voi vapaasti vaikka nauraa...)