Kannabis lailliseksi

Kommentoitu viesti

papa
Vieras

#2458 tervettä järkeä tarjolla!

15.11.2010 12:57

antti vauriolle tuntuu "kaatopaikan kielikin" olevan ihan hepreaa. et taida ymmärtää edes mistä täällä keskustellaan, kun et osaa itse edes puhua/kirjoittaa. kirjoittamista ja äidinkieltä voi harjoitella vaikka piirustusvihkoon, mieluummin kuin tulee aina vain tänne tekemään sitä, mitä EI OSAA. haluaisin kysyä sinulta, mitä luulet hyötyväsi kommenteistasi. kukaan ei ota sinua tosissaan! you got no point! perusteluja asioihin jos mistään mitään tiedät!

ja sitten asiaan. tutkikaapas tätä linkkiä te viisaat kannabiksen vastustajat, joita täällä ei taida olla!

http://img2.tfd.com/wiki/3/3e/Drug_danger_and_dependence.png

tutkikaas kuvaajaa vaikka 5min ja ajatelkaa! pystyvätkö alkoholin käyttäjät puolustelemaan käyttöään? "muttakun käytämme vain pieniä määriä..."
minusta alkoholin puolustajat ovat naurettavaa sakkia. suuri osa alkoholin käyttäjistä tuskin edes tietää minkä aineen kanssa ovat tekemisissä. alkoholin ja heroiinin käyttäjät ovat melkein samalla viivalla. viisaat valitkoon paremmat päihteet! tyhmät menkööt lakien mukana. alkoholi ei ole viisasten juoma, ja tästä ajatuksesta suomi on irtautettava.

ihmisillä on tarve päihtyä silloin tällöin, kuten eläimilläkin. toiset tekevät sen laillisella huumeilla, toiset laittomilla päihteillä/huumeilla ja loput erilaisilla mind-flipping tavoilla, kuten uskonnollisilla sekoiluilla.

Vastaukset

ANTTI
Vieras

#2459 Re: tervettä järkeä tarjolla!

2010-11-15 14:05:26

#2458: papa - tervettä järkeä tarjolla!

VIISAIDEN TUPAKKALÄÄKE ?????????