Vaasan musiikkiluokkien puolesta

Kommentoitu viesti


Vieras

#210 Re:

13.04.2012 00:08

#209: -

Mitättömillä tiedoillakin pärjää ja voi sanoa että ongelman ratkaisija roolissa olleet (rehtori ja muut ) ovat tässä kyllä täysin epäonnistuneet jos eivät yhtä hyvää opettajaa saa kuriin. Potkut heille ! Vaikka Jurissakin saataa olla vikaa niin ei hyvän opetajan taitoja saa noin vaan heittää roskiin. Se kaikki on lapsilta pois, heidän etuaan ajateltava ensin, säännötkin voi joustaa.  Tiukka kuri on ainoastaan hyvä kurittomien lasten maailmassa !

Kaipa sitä muitakin keinoja on kuin pysyvä erottaminen, vaikkapa vain määräajaksi ensin! Kyllä sitä ylpeäkin mies nöyrtyy jos pari kuukautta on ilman palkkaa !

 

Vastaukset


Vieras

#215 Re: Re:

2012-04-13 09:45:24

#210: - Re:

Rehtori ja muut tekevät omaa työtänsä valvoessaan alaistensa työtä ja puuttumalla ongela-asioihin, jos niitä ilmaantuu. Jos asiasta on huomautettu jo monen vuoden ajan, annettu varoitus, ei muita keinoja ole käytettävissä enää kuin ertottaminen.. Etenkään, jos lakia rikotaan. Säännöissä joustaminen ei ole mahdollista, ne ovat lakeja, joita opettajien tulee noudattaa. Et luultavasti ole opettaja itse, niin et voi tietää

Mitä lasten etuun tulee, sitähän tässä juuri ajatellaankin. Kukas muu kuin rehtori heidän parastaan ajattelee, jos opettaja ei itse sitä pysty tekemään.