Uutisointi Johanna Tukiaisesta lopetettava

Kommentoitu viesti

abortti.blogspot.com
Vieras

#2 Viihdemedia ja vakavilla asioilla mässäily

25.11.2010 17:20

Mitä mieltä olette siitä, että viihdemedia käyttää hyväkseen - rahanhankkimistarkoituksessa tietenkin - ihmisten raskauksia / raskautumisia ja abortteja / aborttiharkintoja, keskenmenoja jne?

Mielestäni on ihan ok, jos on kyseessä ok-raskaus ja raskautuminen. Mutta jos ongelmia ilmenee, niin asia ei kuulu viihdemedian riepoteltavaksi.

Jos on kyseessä aborttiharkinta, niin se on niin vakava juttu, että se ei viihdemediaan kuulu. Tällöin ihminen (mies ja nainen) elävät vaikeassa ihmissuhteessa ja elämäntilanteessa ja sen lisäksi on rankka aikaprässi: abortti on tehtävä aikarajan sisällä.

Mutta sepä olisikin hienoa, jos viihdemedia alkaisi käsitellä aborttiasiaa asiallisesti infoten. Toiveajatteluako? Viihdemaailman kulisseissa tehtaillaan varmasti runsaasti abortteja, vaikka niistä ei puhuta.

Hymy-lehti toi julkisuuteen vaikean tilanteen kun se käsitteli asiaa: Viihdelady: "Harkitsen aborttia." Mutta tällainen asia saattaa saada lehden umpikujaan, varsinkin jos mitään raskautta ei kyseisellä henkilöllä edes ollut. Miten siis viihdemediassa käsitellään niin vakava asia kuin "Harkitsen aborttia"?

Niin, sitä siis mässäillään vakavilla, ihmisiä koskettavilla aiheilla. Oliko se nyt joku Hymylehden juttu vai mikä, TAAS, jossa viihdelady sitten sanoo: "Sain keskenmenon". Sekin on vaikea ja henkisesti rasittava kokemus. Ja onhan lapsella isäkin. Miten tällainen riepottelu vaikuttaa häneen, miltä hänestä tuntuu?

Viimeksi löytämieni artikkeleiden perusteella voidaan nyt sanoa, että viihdelady tuo esille aiheet 1) harkitsen aborttia 2) keskenmeno 3) lääkitykseen liittyvä psykoosi 4) lievä(?) masennus 5) painon nousu ja mediassa kysytään vielä 6) ruhjeista kasvoissa jne. jne.

Olisiko tämä viihdemedian tapa tuoda esille vakavia asioita - jonkun todellisen riepoteltavan räsynyken kautta, joka on vapaaehtoisesti - rahaa vastaan - ryhtynyt kylähulluksi? Jonkinlainen suoja ihmisille täytyy antaa. Näin ei voi edes viihdemedia menetellä.

Saammeko pian nähdä ja kuulla asiallista infoa näistä vakavista asioista viihdemediassa vai tuleeko viihdemedialle umpikuja vastaan vai miten asia päättyy?

Kiitos tämän adressin aloittajalle. Kukapas olisi keksinyt näin fiksun lopun tälle asialle. Sääliksi alkaa käydä Johanna Tukiaista. Ja jos ei hänellä jo ole mielenterveyden ongelmia, niin pian tällaisesta rieputtelusta sellaisia saa.

Blogissani olen kirjoittanut enemmän.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#43 Re: Viihdemedia ja vakavilla asioilla mässäily

2010-12-01 12:48:45

Ei media tätä ole luonut. Tukiainen itse antanut haastattelunsa, kertonut avoimesti elämästään. Ei häntä tarvitse sääliä, jos on itse typeryydellään kaiken tämän kohun aiheuttanut. Varmasti häntä harmittaa ihmisten suhtautuminen ja kritisointi häntä kohtaan, mutta ei siihen oikein voi muuta sanoa kuin oma vika.

Ei hän oikeasti ollut raskaana, piti vain keksiä tekosyy läskeille, keskenmenouutisointi oli jo odotettavissa. Lopeta tuo puolustelu ja ota asioista selvää.

"Olisiko tämä viihdemedian tapa tuoda esille vakavia asioita - jonkun todellisen riepoteltavan räsynyken kautta, joka on vapaaehtoisesti - rahaa vastaan - ryhtynyt kylähulluksi? Jonkinlainen suoja ihmisille täytyy antaa. Näin ei voi edes viihdemedia menetellä."

ei. Tukiainen todella hakeutuu näihin tilanteisiin täysin tietoisesti ja oma-aloitteisesti. Käyppä lukemassa hänen blogiaan http://www.seiska.fi/julkkisblogit/johannatukiainen/

Ei kai hän sinnekään kaikkea kertoisi, ellei todella haluaisi tulla nähdyksi.

 

Ja siis viestini oli osoitettu ainakin kirjoittajalle numero 2