Uutisointi Johanna Tukiaisesta lopetettava

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Uutisointi Johanna Tukiaisesta lopetettava.

Huvittunut sivustaseuraaja
Vieras

#26 Heh

27.11.2010 22:00

Tämän adressin aloittaja ei muuta teekään kuin Tuksu-aiheisia aloituksia eräällä suositulla keskustelupalstalla. Että voisi aloittaa itsestään :).
Aliisa Väliaho
Adressin tekijä

#27 Re: Heh

27.11.2010 22:09

#26: Huvittunut sivustaseuraaja - Heh 

En ole tehnyt yhtäkään Tuksu aloitetta ennen tätä. Touhu alko meneen vaan sen verran liian pitkälle, että on ollut pakko jo puuttua..Keskustelupalstoilla en juurikaan ole edes käynyt, muuta kuin laittanut linkkiä tästä kyseisestä adressista. Eli ihan normaalia markkinointia. :)

Vieras
Vieras

#28 Kuka niitä Tuksuaiheisia aloituksia on tekemässä?

27.11.2010 23:02

Aliisa Väliaho
Adressin tekijä

#29 Re: Kuka niitä Tuksuaiheisia aloituksia on tekemässä?

27.11.2010 23:17

#28: Vieras - Kuka niitä Tuksuaiheisia aloituksia on tekemässä? 

En tiedä, en ole juurikaan seurannut, mitä keskustelupalstoilla puhutaan. Itse en ole tämänlaisiin aloitteisiin vielä törmännyt..

Vieras
Vieras

#30 Aloituksia siis millä palstalla?

27.11.2010 23:30

abortti.blogspot.com
Vieras

#31 Re: Aloituksia siis millä palstalla?

28.11.2010 01:27

Minä olen vieraillut Vauvalehden palstalla: vauva.fi aihe vapaa (av). Mutta en kuitenkaan tunnista itseäni noista syytöksistä, vaikka olenkin tänään tehnyt aloituksia asiaan liittyvästä. Vauva.fi  aihe vapaa on parhaiten toimiva palsta, jonka minä tiedän. Mutta nyt siellä porukka nukkuu ruususten unta eikä tajua mistään mitään, kumma kyllä. Yleensä av-mammat tietää kaiken kaikesta!

 


Vieras

#32 ulaa on sivu

28.11.2010 09:50

Lapsi on tehnyt kohdussa itsemurhan.
anita lindholm
Vieras

#33 media pois tuksun kimpusta

28.11.2010 13:29

median unohdettava tuksu koska tuksun pitää saada apua hänen mielensä ei ole tasapainossa
Vieras
Vieras

#34 Re: Kröh.

28.11.2010 18:21

#3: Jorma Hirventappaja - Kröh. 

Adressi myös tanja karpela-pois mediasta ja pilaamasta Itsenäisyyspäivää aina muka seksillä- vanha ämmä


Vieras

#35 Suomen lehdistön tila tänä päivänä

28.11.2010 20:03

Ehkä tämä adressi on myös alku keskustelulle Suomen lehdistön tilasta ja uutisoinnista maassamme tänä päivänä. Mitään kunnon uutisointia ei tule mistään. Ulkomaanuutiset (vaikka naapurina on Venäjä ja Ruotsi) ovat olemattomat. Jauhetaan vaan kaikkea roskaa turhista julkkiksista, joita tehdään tyhjästä. Kuka tätä maata oikein pyörittää ja kenen intressejä täällä ajetaan? On kuin olisi Suomisirkuksessa!
abortti.blogspot.com
Vieras

#36 MISSÄ ON TOIMIVA KESKUSTELUPALSTA?

29.11.2010 09:55

Ainoa toimiva keskustelupalsta, jossa voi ilmaista ajatuksiaan vapaasti, on mielestäni tällä hetkellä vain Vauvalehden: vauva.fi, aihe vapaa. Siellä vaihtuvat uutiset ja aiheet nopeasti ja täytyy olla tarkkana, jos aikoo napata sen mikä on tärkeää ja mikä kiinnostaa ihmisiä oikeasti. Hymy-lehden palsta: tästä puhutaan, ja tästä keskustellaan näyttää myös alkavan toimia, vaikka siellä vielä tärkeimpinä uutisina ovatkin ainoastaan Johanna Tukiaisen asiat. Viimeisinä viesteinä onkin jo asiaa, vaikka ehkä huumorimielellä kirjoitettuna.

Tekee myös mieli kysyä, että paljonko tämän päivän viestinnässä on piiloviestintää? Mutta kuka ottaa sellaisesta enää selvän, kun eletään infoähkyn aikaa, jossa liiallinen info on jo pelkästään infosaastetta. Ja oikean infon etsiminen kaiken infon keskeltä vie niin paljon aikaa, että siihen ei työelämän oravanpyörässä pyörivillä ole aikaa. Pitäisi olla vastuullisia ja luotettavia tahoja, jotka suodattavat infon. Mutta sellaista tahoa, joka edes minulle kelpaisi ei ole. Ja minä olen korkeasti koulutettu, jolla ei ole osaa eikä roolia eikä rahaa mihinkään mihinkään tässä maassa. Ja olen elänyt täysin toimettomana - kuten moni muukin tässä maassa - eikä minua tarvita täällä mihinkään. Mitä minä jollakin uutisella ja infolla kotimaasta tai ulkomailta tekisin? Ketkä ovat Hesarinkin kohderyhmä? "Oikeaa" infoa tarvitsevat vain päättäjät ja heillähän on asistentteja pilvin pimein! Mutta sellaiset, jotka vain ovat toimettomina kotona päivät pitkät - ja meitä on paljon - tarvitsevat hyviä televisio-ohjelmia, että eivät täysin tylsisty. Ja Alkohan kelpaa kun mitään tekemistä ei ole! Mutta televisiolupamaksu on niin korkea, että sitähän ei toimeentulotuesta ja minimieläkkeestä makseta!


omavastuuosuus
Vieras

#37 Lehdistö

29.11.2010 12:43

Kukaan itseään kunnioittava ei,ainakaan näiden viimeisten Tukiaisen valheiden julkaisemisen ja totena lukijoille syötetyn mielenheikon ihmisen väitteiden painamisen,jälkeen osta 7-päivää lehteä,joka ilmeisesti pitää lukijoitaan täysin imbesilleinä!
Parasta olisi jättää kyseinen julkaisu ostamatta.Sillä tämä roskalehdistö saadaan ruotuun ja ottamaan vastuunsa.
Todella törkeää lukijoiden aliarvioimista Seiskalta!

Vieras

#38 Viikko sitten minusta tuli Tukiaisen "peppufrendi" ja mihin tämä johtaa?

29.11.2010 17:47

Hymy-lehti taitaa olla ainoa media, jolla on ensikäden tietoa siitä mistä Tuksu-jutussa on nyt kysymys. Tuksujuttu on saanut uuden käänteen: nyt keskustellaan siitä miten lehdistö ja politiikka Suomisirkuksessa toimii. Mitään foorumia ei ole, missä julkaista vakavaa, todellista aineistoa. Yhä useampi syrjäytyy ja työelämässä ollaan kamalassa oravanpyörässä. Ketään ei kiinnosta, sillä työelämässä olevilla ei ole aikaa ja syrjäytyneet, työttömät ja mielenterveysongelmaiset eivät jaksa olla kiinnostuneita. Radio ja tv jauhaa uutisissa paskaa. Mitään kunnon kotimaan- eikä ulkomaan uutisia ei julkaista. Lehdet kirjoittavat roskaa turhista julkkiksista. Tule blogiini lukemaan mitä viimeksi olen sinne kirjoittanut. Se on jotain mikä liittyy tähän. Tuksun ja minut yhdisti otsikko: "Harkitsen aborttia." Ja näin ollen minusta tuli Tuksun "peppufrendi" ja aloin ehkä käyttää häntä hyväkseni saadakseni julkisuutta vaikeissa asioissa, jotka ovat todellisuutta tämän päivän Suomisirkuksessa. Ja Hymy on napannut! Taisivat saada kalan!



Vieras

#39 Tukiaisen peppufrendi - miten lehdistö- ja telkkarijuttu on kehittynyt?

29.11.2010 22:38

Tämä on vain niin ihmeellinen juttu ja ainoastaan HYMY-lehti tietää aika paljon, jos ei kaiken. Seuraavaksi HYMY-lehti tekee analyysejä ihmisten mielenterveysongelmista - diagnooseja, joihin psykiatrit eivät pysty ja tuskin edes viitsivät vaivautua tekemään hulluista tarkempia tarkastuksia. Hymy-lehti, nettiversio, tietää nyt kaiken. Mihin ihmeeseen tämä adressi johtaakaan?

Mitä on oikeastaan adressi Päivi Lipposen jahtaamisesta? Sitäkö, että vouhotetaan jotakin muuta, jotta saataisiin info käännettyä johonkin epäoleelliseen.

Lukekaapas blogi: abortti.blogspot.com niin saatte tietoa nykypäivän Suomesta ja syrjäytetyistä!

YÖKÖTTÖJÄ
Vieras

#40 SAIRAANMIELISET UUTISET

30.11.2010 13:32

HULLU JUORUPASKA

Vieras

#41

30.11.2010 13:37

Ei ole kovin suosittu adressi.
Mitä se kertoo viihdemaailmasta?
42
Vieras

#42 Numero 41: lle

30.11.2010 15:55

No suositumpi kuin moni muu adressi täällä kuitenkin.
Vieras
Vieras

#43 Re: Viihdemedia ja vakavilla asioilla mässäily

01.12.2010 12:48

Ei media tätä ole luonut. Tukiainen itse antanut haastattelunsa, kertonut avoimesti elämästään. Ei häntä tarvitse sääliä, jos on itse typeryydellään kaiken tämän kohun aiheuttanut. Varmasti häntä harmittaa ihmisten suhtautuminen ja kritisointi häntä kohtaan, mutta ei siihen oikein voi muuta sanoa kuin oma vika.

Ei hän oikeasti ollut raskaana, piti vain keksiä tekosyy läskeille, keskenmenouutisointi oli jo odotettavissa. Lopeta tuo puolustelu ja ota asioista selvää.

"Olisiko tämä viihdemedian tapa tuoda esille vakavia asioita - jonkun todellisen riepoteltavan räsynyken kautta, joka on vapaaehtoisesti - rahaa vastaan - ryhtynyt kylähulluksi? Jonkinlainen suoja ihmisille täytyy antaa. Näin ei voi edes viihdemedia menetellä."

ei. Tukiainen todella hakeutuu näihin tilanteisiin täysin tietoisesti ja oma-aloitteisesti. Käyppä lukemassa hänen blogiaan http://www.seiska.fi/julkkisblogit/johannatukiainen/

Ei kai hän sinnekään kaikkea kertoisi, ellei todella haluaisi tulla nähdyksi.

 

Ja siis viestini oli osoitettu ainakin kirjoittajalle numero 2

abortti.blogspot.com
Vieras

#44 Kaupat täynnä roskalehtiä. Missä todelliset uutiset. En maksa enää tv-lupamaksua.

01.12.2010 15:43

TIEDOKSI TÄLLEKIN PALSTALLE:

1.11.2010

Viestintävirasto
TV-maksut

Olen tänään saanut Tv-maksulaskun. Irtisanon lupasopimukseni kanssanne, koska että lähetä minua kiinnostavaa ohjelmaa, kunnon ulkomaanuutisointi puuttuu ja vieraskieliset kanavat eivät taloyhtiössäni näy.

Minulla on vain ikivanha tv-laite, jonka olen lahjaksi saanut. Lahjoja ei anneta pois, joten aion pitää tämän vanhan laitteeni, jossa on häiriöitä. Eilenkin laite oli hiljaisena pitkiä aikoja. Katkaiskaa yhteyteni, jos se mielestänne on ratkaisu tilanteeseen. Minä en tv-laitteestani luovu.

Äitini, vanha ihminen taistelee tv-tekniikan kanssa. Hänellä on kolme kaukosäädintä ja lisää monimutkaista tekniikkaa on tulossa.

Toimeentulotuesta ja minimieläkkeestä ei tällaisia lupamaksuja pysty maksamaan. Syrjäytyneet, työttömät ja muut kotona olevat tarvitsevat jotakin tekemistä. Heille telkkarista pitää tulla kunnon ohjelmaa.

Nyt olen saanut tarpeekseni. Haastakaa minut oikeuteen siitä, että pidän laitteeni, minkä aion tehdä. Tarvitsen laitteen, koska mielenkiinnosta seuraan mitä ihmisille täällä Sirkussuomen pimennossa oikein tarjotaan. Hyvinvointivaltiossa kuuluu uutisten olla ilmaisia.

Ystävällisin terveisin

Irmeli Grunau
irmeli.grunau@kolumbus.fi
Espoo
moro
Vieras

#45 ju

01.12.2010 21:39

juu pois vaan!!!
riitta turkulainen
Vieras

#46

02.12.2010 02:53

tyrkkyjulkkis pois lehtien palstoilta
abortti.blogspot.com
Vieras

#47 Harrastavatko roskalehdet piiloviestintää. Olen kyllästynyt YLEn uutisointiin. Ja tein tämän.

02.12.2010 08:50


Viestintävirasto

2.12.2010

Minulla ei ole asiakasnumeroa. Olen heittänyt laskun jo pois ja se on jossain roskatynnyrissä.

Yrittäkää löytää tietoni nimeni perusteella. Teillä on koko nimi tai väärä nimi. Minulla oli jokin aika sitten ongelmia kirjautua Areena-palveluun. Miksi sinne muuten tarttee kirjautua niin monimutkaisella tavalla. Ei sieltäkään tule mitään ohjelmaa. Yhden ohjelman olen sieltä katsonut ja senkin olin ennen nähnyt. Olen katsonut Areenasta "Antiikkia ja arvoituksia", mutta senkin olen jo aikaisemmin nähnyt.

Ystävällisin terveisin

Irmeli Grunau



-----Alkuperäinen viesti-----
From: TvmaksutPalaute
Sent: Thursday, December 02, 2010 7:47 AM
To: Irmeli Grunau
Subject: RE: En enää maksa tv-lupamaksu

Kiitos viestistänne.
Televisiomaksu perustuu voimassaolevaan lakiin (laki valtion televisio- ja radiorahastosta 745/1998), jossa maksuvelvollisuus määritellään ja siitä päättää valtioneuvosto.

Televisiomaksu perustuu sellaisen laite tai laiteyhdistelmän käyttämiseen, jolla mahdollista vastaanottaa televisiolähetyksiä ja se on riippumaton siitä mitä kanavia tai ohjelmia katsotaan ja kuinka paljon niitä katsotaan.

Kun televisiomaksu on irtisanottu tulee epäselvyyksien välttämiseksi huoneistosta poistaa kaikki sellaiset laitteet tai laiteyhdistelmät, joilla on mahdollista vastaanottaa televisiolähetyksiä. Tämä siitä syystä, että laite tai laiteyhdistelmän käyttämiseksi katsotaan myös sen pitäminen tai säilyttäminen siten, että se koska tahansa on vähäisin toimin käytettävissä televisio-ohjelmien vastaanottamiseen (laki televisio- ja radiorahastosta 745/1998, 2.2. §).

Siltä, joka käyttää televisiota tekemättä lain vaatimaa television käyttöönottoilmoitusta, peritään televisiomaksu kaksinkertaisena sellaiselta ajalta, jolloin televisio on ollut käytössä, kuitenkin vähintään 60,00 euroa. Lisäksi peritään 100,00 euron suuruinen tarkastusmaksu. Tarkastusmaksu voidaan jättää määräämättä jos television käyttö on ollut ajallisesti vähäistä tai tarkastusmaksun voidaan muusta syystä katsoa olevan kohtuutonta.

Pyydän teitä ilmoittamaan asiakasnumeronne, jotta löydän tietonne rekisteristämme.

Ystävällisin terveisin,
Viestintävirasto/tv-maksut
Carina Tuomenoksa



HUOM! Jos vastaat tähän viestiin, säilytäthän alkuperäisen keskustelun ja yhteystietosi viestissä. Siten asiasi käsittely nopeutuu. Kiitos!



-----Original Message-----
From: Irmeli Grunau [mailto:irmeli.grunau@kolumbus.fi]
Sent: 1. joulukuuta 2010 15:37
To: TvmaksutPalaute
Subject: En enää maksa tv-lupamaksu

1.11.2010

Viestintävirasto
TV-maksut

Olen tänään saanut Tv-maksulaskun. Irtisanon lupasopimukseni kanssanne, koska että lähetä minua kiinnostavaa ohjelmaa, kunnon ulkomaanuutisointi puuttuu ja vieraskieliset kanavat eivät taloyhtiössäni näy.

Minulla on vain ikivanha tv-laite, jonka olen lahjaksi saanut. Lahjoja ei anneta pois, joten aion pitää tämän vanhan laitteeni, jossa on häiriöitä. Eilenkin laite oli hiljaisena pitkiä aikoja. Katkaiskaa yhteyteni, jos se mielestänne on ratkaisu tilanteeseen. Minä en tv-laitteestani luovu.

Äitini, vanha ihminen taistelee tv-tekniikan kanssa. Hänellä on kolme kaukosäädintä ja lisää monimutkaista tekniikkaa on tulossa.

Toimeentulotuesta ja minimieläkkeestä ei tällaisia lupamaksuja pysty maksamaan. Syrjäytyneet, työttömät ja muut kotona olevat tarvitsevat jotakin tekemistä. Heille telkkarista pitää tulla kunnon ohjelmaa.

Nyt olen saanut tarpeekseni. Haastakaa minut oikeuteen siitä, että pidän laitteeni, minkä aion tehdä. Tarvitsen laitteen, koska mielenkiinnosta seuraan mitä ihmisille täällä Sirkussuomen pimennossa oikein tarjotaan. Hyvinvointivaltiossa kuuluu uutisten olla ilmaisia.

Ystävällisin terveisin

Irmeli Grunau
irmeli.grunau@kolumbus.fi

Greta Carbo
Vieras

#48 Re: Re: Kröh.

02.12.2010 11:15

#34: Vieras - Re: Kröh. 

 

"Adressi myös tanja karpela-pois mediasta ja pilaamasta Itsenäisyyspäivää aina muka seksillä- vanha ämmä"

Muuten meni ihan nappiin, mutta vanhoillekin ämmille seksi maistuu makoisalle.

Herkko Koskinen
Vieras

#49 Ei enää.

02.12.2010 12:20

ok, Johanna Tukiaista koskevat uutiset on nykyään jo aivan mahdotonta edes laskea.

Oli sitten kyse muka-playboy kuvista, muka-suomesta muuttamisesta, uskoon tulemisesta tai kummituksista jotka haluaa keskellä yötä pizzaa - näyttää neiti keksivän jatkuvasti syitä päästä lehtiin uudelleen. Oli hinta mikä tahansa.

Jos ei muuten, niin itsemurhalla uhaten.

Alkaa huomionhakuisuus olla jo niin naurettavalla, ja jopa neidille itselleen epäterveellisellä tasolla että todellakin LOPETTAKAA se uutisointi. Ketään ei kiinnosta ja se on vain Tuksun oma toive, että siitä kirjoitetaan kokoajan johonkin.

pelkästään kun kirjoittaa "Johanna Tukiainen" googlen hakuun, löytyy mitä uskomattomampia uutisia. Naimisiinmenoa lappilaismiehen kanssa, nyt raskautta ja oikein lasten nimien miettimistä - sitten keskenmenoa, liekö sekään ollut edes totta.

Ja naimisiinmenoa.. ja tottakai sitten, kun taas media lopettaa kirjoittelun, niin avioeroa.

Ei enää. Pyydän. Ei enää.

Mennyt aivan naurettavaksi ja koko suomen mediakin vaikuttaa lobotomiahoitoa saaneilta pelleiltä.

Johanna Tukiainen ei ole kukaan. Eikä ole koskaan ollutkaan. Eikä ketään ole kai ikinä kiinnostanut.

 

Listaan nyt vielä niin monta tuksun kohu-uutista kun löydän.. tai no, katsotaan vaikka kuinka monta löydän sen jälkeen, kun TÄMÄ uutisoitiin;

Johanna Tukiainen: Poistun julkisuudesta - katso videohaastattelu!

08.09.2008 12:08

Ja tuolloin oli siis vireillä uutisia kuten "Tuksu tekemässä Viivi Avellanista rikosilmoituksen" "Tuksu riidoissa BB-minnan kanssa" ja "Tukiaisen escort ilmoitus!"

Eli, miten on Tuksun julkisuudesta poistuminen onnistunut tuon jälkeen;

Joulu 2008 Tuksu tuli uskoon.

Johanna Tukiainen kohtasi Jeesuksen

01.01.2009

Johanna Tukiainen ehtoollisella: ”Talomme on riivattu!” – Hymy

3. maaliskuu 2009

Tukiainen lehdelle: Nälkäiset demonit halusivat pizzaa! - MTV3.fi ...

4. maaliskuu 2009

Johanna Tukiainen etsii poikaystävää netistä – katso deitti ...

18. toukokuu 2009

Johanna Tukiainen palasi strippariksi! – Hymy

3. kesäkuu 2009
Sitten kokeiltiin vähän laulua...
 Johanna Tukiaisen ulosottovelka kasvaa 30.07.2009 .

Ja tottakai, aikalailla vuosi myöhemmin kun neiti poistui "julkisuudesta"

17.08.2009 12:25; Johanna Tukiainen haluaa itselleen tosi-tv-sarjan!

 

Ja siis argh ei jaksa, liikaaaaaaa uutisia. Tuosta välistäkin jäi pois varmaan satakunta "uutista" ja ei niitä vaan ees pysty listaamaan. Mitenkään.

 

Ja tuon jälkeenhän se on "ollut ikionnellinen" sen lappilaismiehen kanssa, ollut tekemässä itsaria, tehnyt kai lisää turhia biisejä.. nyt tän vuoden puolella se on jo sanonut että lähtis pornotähdeks amerikkaan ja muka saanu L.A:sta tarjouksia ja ollut raskaana ja saanut keskenmenon, kertonut ettei harmita ja pumppaillut naamansa muodottomaks botoxista, luvannut laihduttavansa 10 kiloa häihin, kertonut että jos joku suunnitelee sen hääpuvun niin pääsee ilmaiseks katsoon niitä häitä ja muille tällähetkellä myy 150 euron hintaan lippuja omiin häihinsä. 

Ja siis voi huh huh huh. Ei käy ees järkeen miten uskomattoman surullista tää suomen julkkis ja mediatouhu voi olla. 

 

Hävettää, suoraansanottuna, suomen puolesta. Kohukohu kohu, joku vaihto kampausta omg omg tuksutuksutuksu Big brother big brother... ja jokainen vähän isompi tai oikeampi uutinen on iltasanomissa ja iltalehdessä aina sen viikon verran, jokaisessa lehdessä.

 

 

Vieras
Vieras

#50 Re: Viihdemedia ja raskaudet, abortit, keskenmenot, jne

02.12.2010 15:40

#1: abortti.blogspot.com - Viihdemedia ja raskaudet, abortit, keskenmenot, jne 

Mitä mieltä olette siitä, että viihdemedia käyttää hyväkseen ja mässäilee - rahanhankkimistarkoituksessa tietenkin - ihmisten raskauksia / raskautumisia ja abortteja / aborttiharkintoja, keskenmenoja, lääkkeistä tullutta psykoosia, lievää (?) masennusta, äkkinäistä painonnousua, ruhjeita kasvoissa, isyysepäilyjä, isän sopivuutta isäksi jne?

Mielestäni on ihan ok, jos on kyseessä ok-raskaus ja raskautuminen. Mutta jos ongelmia ilmenee, niin asia ei kuulu viihdemedian riepoteltavaksi.

Jos on kyseessä aborttiharkinta, niin se on niin vakava juttu, että se ei viihdemediaan kuulu. Tällöin ihminen (mies ja nainen) elävät vaikeassa ihmissuhteessa ja elämäntilanteessa ja sen lisäksi on rankka aikaprässi: abortti on tehtävä aikarajan sisällä.

Mutta sepä olisikin hienoa, jos viihdemedia alkaisi käsitellä aborttiasiaa asiallisesti infoten. Toiveajatteluako? Viihdemaailman kulisseissa tehtaillaan varmasti runsaasti abortteja, vaikka niistä ei puhuta.

Hymy-lehti toi julkisuuteen vaikean tilanteen kun se käsitteli asiaa: Viihdelady: "Harkitsen aborttia." Mutta tällainen asia saattaa saada lehden umpikujaan, varsinkin jos mitään raskautta ei kyseisellä henkilöllä edes ollut. Miten siis viihdemediassa käsitellään niin vakava asia kuin "Harkitsen aborttia"?

Niin, sitä siis mässäillään vakavilla, ihmisiä koskettavilla aiheilla. Oliko se nyt joku Hymylehden juttu vai mikä, TAAS, jossa viihdelady sitten sanoo: "Sain keskenmenon". Sekin on vaikea ja henkisesti rasittava kokemus monelle. Ja onhan lapsella isäkin. Miten tällainen riepottelu vaikuttaa häneen, miltä hänestä tuntuu? Vaikeilla asioissa viihdemediassa mässäily koskettaa / loukkaa / tuo muistoja esiin ihmisille, jotka ovat sellaisia oikeassa elämässään kokeneet.

Viimeksi silmiini osuneiden artikkeleiden perusteella voidaan nyt sanoa, että viihdelady tuo esille aiheet 1) harkitsen aborttia 2) keskenmeno 3) lääkitykseen liittyvä psykoosi 4) lievä(?) masennus 5) painon äkillinen nousu ja mediassa kysytään vielä 6) ruhjeista kasvoissa ja 7) lapsen isyydestä 8) isän sopivuudesta jne.jne. Rahantekoa ja mässäilyä vakavilla asioilla ilman vastuunottamista.

Oikeassa elämässä on varmaan tyttöjä ja nuoria naisia, joille tämä escortlady ja eroottinen tanssijatar on esikuva. Mutta minkälainen esikuva hän on? Nyt huhuillaan jo palstoilla, että vinkkejä kehiin, miten voin tehdä rahaa kropallani. Kun kroppa menee, niin sillä ei sitten kyllä enää rahaakaan tehdä. Saattaa jäädä vain tyhjyys, räsynukke ja kuori. Mutta on siis niitä, jotka huutavat, että haluatteko viedä viihdeladyltä tienaamisen mahdollisuudet?

Näin viihdemedia tuo siis asiat esille jonkun todellisen riepoteltavan räsynuken kautta, joka on vapaaehtoisesti - rahaa vastaan - ryhtynyt kylähulluksi? Mutta jonkinlainen suoja ihmisille täytyisi antaa - tuo ihmisrääsyhän sairastuu tuollaisesta pyörityksestä ja tuskin hänellä mitään tukijoukkoja on. Eläköön vain julkisuudesta - pian hän on tätä menoa työkyvyttömyyseläkkeellä mielenterveysongelmien vuoksi ja sittenhän yhteiskunta maksaa. Mt-ongelmilla sinne eläkkeelle pääsee - sitäköhän hän siis tavoittelee? Näin ei voi edes viihdemedia menetellä. Nyt escortdaami puhuu jo, että hän muuttaa ulkomaille. Siis pakoon tätä kaikkea karmeata pyöritystä? Miten hän jossain ulkomailla itsensä sitten elättäisi - tuskin hän ulkomailla tällä tavoin julkisuuteen pääsisi. Ja miten alkoikaan koko myräkkä: eiköhän se ollut kansanedustaja Ilkka Kanervan kanssa vaihdetuista tekstiviesteistä ja sekstailuista? Joku mieletön määrä tekstiviestejä. Eli tässä meillä on kyllä aivan turha julkkis. Ja jotkut järkevät ovat sanoneet ääneen senkin, että ei hän lapsia tuollaiseen elämän sirkukseen ja sekamelskaan voi hankkia, vaikka halukkaita miehiä olisi pilvin pimein - vai onko sittenkään, jos perheen perustamisesta ja elatusmaksuista on kyse. Ja ladylla tikittää biologinen kello ihan niin kuin meillä muillakin, vaikka hän ei sitä kaiken tämän humun keskellä itse huomaisikaan. Ja mahdollista on myös syömisellä lohduttautuminen tai reagointi hankalaksi muuttuneeseen elämäntilanteeseen, eikä sekään ole tervettä. Ja nyt lady olisi sitten tullut uskoon - auttaisiko sekään mitään... Todellakin - joku viittasi siihen, että viihdeladyn elämä on kuin Paroni Muenchausenin tarinoiden hahmon. Niin, olen kirjoittanut suomi24 aborttipalstan inspiroimana artikkelin siitä, että ainakin sen palstan jutuista voi kysyä, että ovatko ne aborttitarinat totta vai tarua. Joskus tuntuu siltä, että sillä palstalla vierailee porukkaa, joka paremmin sopisi palstalle suomi24 kirjailijanalut - siis sinne vaan tekemään kirjoitusharjoituksiaan. Mutta on se aika karmeaa, jos kirjailijanalkujen kauhukirjoitusten aihe ja inspiraatio on vain abortti. Eivätkö he todellakaan muuta keksi? Ja niinpä tuokin palsta on vain viihteellinen palsta ja mässäilyä aiheella abortti.

Saammeko pian nähdä ja kuulla asiallista infoa näistä vakavista asioista viihdemediassa vai tuleeko viihdemedialle umpikuja vastaan vai miten asia päättyy?