Kannabis lailliseksi

Kommentoitu viesti

Elämä on parasta huumetta.
Vieras

#2553 Mielestäni huumeita pitäisi vähentää, eikä lisätä.

25.11.2010 19:28

Miksi pitää saada pää sekaisin? Maailma on jo täynnä huumeita. Kannabis on portti vielä vaarallisempiin huumeisiin, kuten esim.LSD ja ekstaasi. Tästä asiasta löytyy paljon tutkimustietoa (osa tutkimuksista on kyllä tätä vastaankin). Suurin osa kovien huumeiden käyttäjistä on aloittanut ensin kannabiksella (myös tupakka ja viina).

Kannabiksen käytöllä ei ole yliannostusvaaraa, mutta ei se ole mikään vaaraton aine. Jos kannabis laillistetaan tulee liikennekuolemat taatusti kasvamaan. Rattijuoppojen aiheuttamia kuolemiakin on aivan tarpeeksi.

Vastaukset

EWS
Vieras

#2554 Re: Mielestäni huumeita pitäisi vähentää, eikä lisätä.

2010-11-25 21:22:31

#2553: Elämä on parasta huumetta. - Mielestäni huumeita pitäisi vähentää, eikä lisätä. 

Äläpäs valehtele. Porttiteoria johtuu kannabiksen laittomasta statuksesta, että ihmisen omista valinnoista ja kuten itsekkin myönnät röökillä ja viinalla päihteidenkäyttö yleensä alkaa.

Toinen asia joka kertoo siitä, että sinulla ei ole asiasta juurikaan faktatietoa on se että mainostat LSD:tä ja MDMA:ta vaarallisina huumeina. LSD ei aiheuta minkäänlaista fyysistä riippuvuutta ja tappava annos on tuhansia kertoja käyttöannosta suurempi. Myöskään MDMA:aan ei ole havaittu aiheuttavan fyysistä riippuvuutta sekä nykytutkimuksen valossa näyttää myös siltä ettei aine aiheuta terveyshaittoja viihdekäyttäjän annoksilla. Molempia aineita pidetään pidetään itseasiassa melko haitattomina käyttäjälleen.

Vaaransa toki molemmissa sitä en kiellä, erityisesti koska kauppa on rikollisten käsissä voi ostettu aine olla jatkettua ties millä tai joissain tapauksissa voi koko LSD/MDMA:na kaupattu tavara olla jotain huomattavasti haitallisempaa ainetta.

Vieras
Vieras

#2667 Re: Mielestäni huumeita pitäisi vähentää, eikä lisätä.

2010-12-14 09:59:10

#2553: Elämä on parasta huumetta. - Mielestäni huumeita pitäisi vähentää, eikä lisätä. 

Eihän sitä pidä ajaa minkään aineen vaikutuksen alasena. Jos joku ajaa kännissä ni joku puhuu alko lukosta ni miks ei samalla blossilukko tai semmonen lukko kaikkiin ajopeleihin joka mittais et onko jotai sopimatonta vetäny.