säilyttäkäämme swengi järvenpäässä

Kommentoitu viesti

Mufloni

#7 Höpö höpö

25.04.2012 12:14

Swengin kiinteistöllä ei ole mitään tekemistä Järvenpään kulttuurihistorian kanssa.
Näitä tyhjänpäiväisiä addresseja on nähty jos milloinkin ja ties minkä puolesta. Swengin kiinteistö on ruma, vie aivan liikaa tilaa paikalta suhteessa sen tarjoamiin mahdollisuuksiin eikä kiinteistöä ole muutenkaan hyötykäytetty millään järkevällä tavalla.

Se että paikalta katoaa yksi paikallinen kaljajuottola on se ja sama. Vastaavan musiikkitarjonnan voi järjestää missä tahansa, mutta tämähän on taas täysin kiinni ravintoloiden omistajista. Ei asialla ole mitään tekemistä kiinteistön kanssa saati sitten ns. "kulttuurihistorian".

Addressissa ei ole millään tavalla kyse kiinteistön säilyttämisestä, vaan se on addressi nimenomaan Swengi-nimisen juottolan puolesta. Blues-henkisen kapakan voi pystyttää muuallekin. Tämä ole mikään perustelu huonokuntoisen ja hyödyttömän kiinteistön säilyttämiseksi.

Toivon, että useimmat ovat tätä typerää ja hyödytöntä addressia vastaan ja antavat kaupungin kehittyä, kuten kaupungin kuuluu. Ei täällä kaivata mitään yksittäisen kaljajuottolan hyysäämistä.

Vastaukset

Tuomas Andersson

#26 Re: Höpö höpö

2012-05-08 19:33:47

#7: Mufloni - Höpö höpö

Minkälaista hyötykäyttöä herra/rouva sitten haluaisi tilalle..? Varmaan pari kerrostaloa ja siistin sisäpihan. Lissun grillikin on turha, siihenkin sais pari kerrostaloa. Niin, ja parit liikennevalot.

Swengi on viihtyvyydellään ja viihdetarjonnan monipuolisuudella ylivoimaisesti (!) Järvenpään paras KALJAJUOTTOLA. Ei sitä saa pystyyn minne vain. Huonokuntoinen ehkä, muttei toki hyödytön. Laitahan jonkin uuden kerrostalon kivijalkaan irkkupaari, osta sinne pari neliapilaa ja myy kilkennyä hanasta. Katsotaan vähän ajan päästä miten menee.

Tämän katkeran "kehityksenvaalijan" kommentin voitte jättää ihan huoletta huomioimatta.

Ei niin paljon uutta, ettei jotain vanhaakin. Kehitystä, pah.

 

 

Svengin asiakas vm. 53

#46 Re: Höpö höpö sinulle juuri itsellesi

2013-07-23 14:30:26

#7: Mufloni - Höpö höpö

Et todellakaan taida olla aito jäkeläinen, kun päästät tuollaista soopaa ulos. Pitää paikkansa, että Järvenpää mainostaa itseään musiikki/kulttuurikaupunkina, MUTTA mitä Jäken kulttuurihenkilöt tekevät??? Eivät mitään edistääkseen kaupngin taiteilijoiden tunnettuutta tahi kunnon tiloja harrastaa ja pitää esillä näyttelyitä. Sama koksee Musiikkiopistoa. Urheiluun yms. turhuuteen tuhlataan kaupungin rahoja, mutta kyllä tuo musiikki ja muu taide jää aina viimeiselle sijalle. Svengi on tunnelmallinen hyvä paikka pitää privaattijuhliakin, sillä siellä on hyvät tilat ja kaikki ovat olleet tosi tyytyväisiä järjestelyihin.

Bravo Svengi! Ulos kaavotuksesta, niin se säilyy jälkipolvillekin. Meillä on 100-vuotisjuhlat Svengissä piakkoin - parempaa paikkaa ei olekaan!

 

Ja mitä kaljaan tulee, itse taidat sitä ryystää eli tiedät kaikki kaljapaikat ja olet siis kaljan tarpeessa. Me maistelemme oluita  :) Svengissä.

poppy

#49 Re: Höpö höpö

2014-01-28 22:37:44

#7: Mufloni - Höpö höpö Toivon, että useimmat ovat tätä typerää ja hyödytöntä addressia vastaan ja antavat kaupungin kehittyä, kuten kaupungin kuuluu.

 

Sun ajattelumallilla maailmasta tulis aika helvetin ruma paikka.