Enkeli-Elisa kouluihin

Kommentoitu viesti

Elisa, et unohdu koskaan.

#66 Elisan muiston elettävä, kouluihin ehdottomasti!!!

21.05.2012 01:00

Se, mitä Elisa joutui kokemaan oli jotain todella kauheaa. Koulukiusaajat ovat niin idiootteja! Heidän sairaat tekonsa olivat: Henkinen väkivalta, pahoinpitely, ilkivalta, varastaminen, kunnianloukkaus ja lopulta KUOLEMANTUOTTAMUS. Asiaa ei pidä vähätellä yhtään, koska näin juuri oli. Älykäs ja tasapainoinen ihminen ei tee pahaa toiselle.

Katsoin Poliisi- tv:n jossa aihetta käsiteltiin, ja poliisiasia Elisan kohtalo onkin. Kuolemantuottamus ja kaikki muu sitä ennen. Onkohan niillä kiusaajilla sitä yhtä ainoaa aivosolua, että ymmärtävät katua tekojaan? Joka tapauksessa, se on myöhäistä nyt, te sairaat k.päät! Ettehän te raukat uskalla täällä edes käydä lukemassa viestejä. Kirjoitan silti miten asiat kohdallanne todella ovat.

Kiusaajat, voitte unohtaa onnellisen elämän ja se on omien tekojenne seurausta, oma syynne! Älkää koskaan yrittäkö syyttää muita. Jos on meitä korkeampi voima, tulette rangaistuksenne saamaan.

Tekojenne taakkaa kannatte joka tapauksessa koko elämänne, ettei voi, ettekä saa unohtaa. teitä tullaan myös minella tapaa muistuttamaan teoistanne läpi koko kurjan elämänne. Jos "unohdatte", se osoittaa idioottimaisuutenne. Ettekä oikeasti voi unohtaa, sairaat tekonne kulkevat mukananne joka hetki, halusitte tai ette.

Joka kerran kun koette, jos te psykopaatit pystytte, surua, on se muistutus Elisasta. Joka kerran kun koette fyysistä kipua, on se muistutus Elisasta. Tekoanne ei voi antaa anteeksi, mutta teidän on pyydettävä anteeksi Elisan läheisilta! Kiusata ja satuttaa "uskallatte" kyllä, sehän on raukkojen työtä, mutta onko uskallusta anteeksipyyntöön ???!!!

Elisa oli täysin syytön. Te teitte pahaa sairaudessanne, ei Elisa, joka oli viaton.

Olen itkenyt ja tulen itkemään Elisan vuoksi, sydämeen saattuu niin se, ettei mitään muuta keinoa päästä tuskasta enää ollut. Kukaan ei voi kuvitellakaan Elisan tuskaa ja hätää. Kiusaamisen suhteen on oltava nollatoleranssi, opettajat haloo!!!

Toivon niin, että Elisalla on nyt hyvä olla, hän ei muista maailman murheita ja kokee sen lämmön ja rakkauden, jota niin monet häntä kohtaan tunnemme. Voimia Elisan läheisille.

Vastaukset

joni

#67 Re: Elisan muiston elettävä, kouluihin ehdottomasti!!!

2012-05-28 07:45:00

#66: Elisa, et unohdu koskaan. - Elisan muiston elettävä, kouluihin ehdottomasti!!!

Jos kirjaa hankitaan kouluihin, vaadin että tarinan todenmukaisuus selvitetään ensin!