NÄPIT IRTI KOULUSTA Vantaa 2012

Kommentoitu viesti

Pienten lasten ope Vantaalta

#4 Ikävä kyllä

22.05.2012 23:05

Ikävä kyllä tämä adressi on, hyvästä tarkoituksesta huolimatta, laadittu sekä kieliopillisesti, asiallisesti että rakenteellisesti niin huonosti, että en voi sitä allekirjoittaa. Tärkeä asia on hukutettu pönötykseen, fraaseiluun ja sekavuuteen. Vaikka kuinka ottaisi päähän, pitäisi asiansa kyetä ilmaisemaan selkeästi, johdonmukaisesti, todennettavin, luotettavin perusteluin ja vielä oikeakielisestikin.

Vastaukset

Valitettavasti

#6 Re: Ikävä kyllä

2012-05-22 23:58:19

#4: Pienten lasten ope Vantaalta - Ikävä kyllä

Ope vahvistaa lauserakenteellaan adressin vaatimuksen oikeutuksen.

Vesa

#9 Re: Ikävä kyllä

2012-05-23 12:21:47

#4: Pienten lasten ope Vantaalta - Ikävä kyllä

Jaksat kuitenkin tulla valittamaan tänne? Kielioppi- ja rakennevirheet on helppo korjata, mutta annapa viisautesi loistaa ja kerro, miten asiasisältöä pitäisi tässä kohdin muuttaa?

Itse allekirjoitin jo siitä syystä, ettei arvoisaa opettajaa harmita sitten kun hoitaa ylisuurta luokkaa ja yrittää opettaa kielioppisääntöjä seurakunnalle, jonka opettaminen on lähinnä järjestyksenpitoa.

 

 

Pilkun nyppijä

#79 Re: Ikävä kyllä

2012-06-06 17:28:33

#4: Pienten lasten ope Vantaalta - Ikävä kyllä

Sanoisin, että sisältö on tärkeämpää, kuin oikeakielisyys. Voisit, ope-hyvä, välttää mutkikkaita lauserakenteita. Me tavalliset talliaiset ymmärtäisimme paremmin.

"Vaikka kuinka ottaisi päähän, pitäisi asiansa kyetä ilmaisemaan selkeästi, johdonmukaisesti, todennettavin, luotettavin perusteluin ja vielä oikeakielisestikin". Tämäkö sinulta lainaamani teksti on selkeää, johdonmukaista, todennettavaa, luotettavaa ja vielä oikeakielistäkin? Huh huh! Toivottavasti suomen kieli/äidinkieli ei kuulu opetettaviin aineisiisi!