Sudet pois taajamista

Kommentoitu viesti

Tiltu Nurminen
Adressin tekijä

#192 Susi tappoi koiran talon pihapiirissä

05.06.2012 15:31

Satakunnan Kansa 5.6.2012:

Susi tappoi maalaistalon pihapiirissä vapaana olleen koiran Huittisten Korkeakoskella sunnuntai-iltana. Rantatiellä sijaitseva talo on noin seitsemän kilometrin päässä kaupungin keskustasta.
– Tämä menee jo aivan järjettömyyksiin. Hyvä on sanella kerrostaloista, että susia täytyy suojella. Tervetuloa vaan susiensuojelijat kesällä telttailemaan lähimetsäämme oikein luvan kanssa, puuskahtaa koiransa menettänyt Heli Tuominen.
Isäntäväki alkoi sunnuntai-iltana kello 22:n jälkeen kaipailemaan 12-vuotiasta karkeakarvaista mäyräkoiraansa, kun koira ei ollut terassilla tutussa tuolissaan.
Seuraavana aamuna talon isäntä löysi koiran verijäänteitä pihaan johtavan tien varrelta. Paikalla näkyi myös selviä kamppailun jälkiä.
– Soitin paikalliselle riistamiehelle, joka sanoi, että tämä on varma tapaus. Ei tarvitse koiraa odotella enää kotiin, Heli Tuominen kertoo.
Sudet eivät ole harvinaisia vieraita Korkeakoskella.
– Viime keväänä, olisiko ollut maaliskuuta, susi istui postilaatikkomme luona, kun olimme pimeänä iltana tulossa kotiin. Se näkyi aivan selvästi auton valoissa, eikä juuri säikkynyt meitä.
Myös naapureilla on samanlaisia kokemuksia.
– Vuosi sitten iso susi istuskeli kaikeassa rauhassa naapurin postilaatikon luona, eikä pelästynyt yhtään lähestyvää autoa. Sitten se vain laiskasti jolkotteli matkoihinsa.

Vastaukset

Ritva Happonen

#268 Re: Susi tappoi koiran talon pihapiirissä

2012-12-30 07:19:22

#192: Tiltu Nurminen - Susi tappoi koiran talon pihapiirissä

Tervetuloa vaan taajamaamme missä koirat tappaa toisia koiria ja tappelee, jos vain pääsee irti. Sama asia, huomaatko, koirat on tappamassa toisiaan vaikka ei täällä Länsi Uudellamaalla susia ole paljon nähty vielä-