Kannabis lailliseksi

Kommentoitu viesti

Happopää

#3765

16.07.2012 01:32

Kannatan vapauttamista. Se on monessa mielessä hyvä asia. Suomalaisten kokonaistkäyttö ehkä tuplaantuisi muutamassa vuodessa, jonka jälkeen se lähtisi laskuun. Tämä on asia josta en ole nähnyt kuin läpällä heitettyjä ääripäihin suuntautuvia veikkauksia. Laillistamisen myötä käyttö lisääntyisi, se on selvä. Kuinka paljon, who knows?

Muutama asia mistä olen huolissani. 1) Kuinka moni oikeasti tuntee rajansa. Monet joutuvat hyväksymään että jossakin pisteessä käytön alettua ja jatkuttua tulee vaihe, jolloin olisi oikeasti aika panostaa siihen vähentämiseen tai lopettamiseen. Toisille liikaa on siirtyä satunnaisesta polttamisesta viikottaiseen, jollekin päivittäiskäytön aloittaminen, ja jollekin 20 vuotta päivittäiskäyttöä.

Vieläpä semmoinen havainto ihan tuosta oikeasta elämästä. Useimpien päivittäin liikaa myssyttelevien tulevaisuusnäkymät ovat alkoholismiin suuntautuvia, harvemman kovien huumeiden IV käyttöön.

Koska psykedeelit laillistetaan, ja otetaan hyötykäyttöön?

Vastaukset


Vieras

#3766 vgivaRe:

2012-07-16 08:42:18

rastafarit sucks

#3772 Re:

2012-07-21 18:45:56

#3765: Happopää -

Jos nämä säälittävät huumehörhöt ja muut vasemmistoressukat eivät olisi riippuvaisia säälittävästä huumeestaan, he eivät myöskään näitä addressejaan perustaisi ja möykkäisi naurettavasta asiastaan vuodesta.

 

Mutta koska nämä työtävieroksuvat liiman haistelijat ja säälittävät luuserit ovat riippuvaisia aineestaan ja koko työtävieroksuva luuserielämä pyörii heidän kannabiksensa ympärillä, niin nämä partaansa ajelemattomat myrkkysienten vetäjät samettihousuissaan meuhkaavat samasta huumeasiastaan vuosikymmenestä toiseen.

 

Tuskinpa kukaan ihminen perustaisi addresseja "vapauta tomaatti" tai "vapauta ruislepä". Mutta nämä säälittävät ja vainoharhaiset NARKKARIT vauhkoavat kannabiksestaan vuosikymmenestä toiseen, koska he ovat siitä riippuvaisia ja se on heidän koko elämänsä. Kuten narkkareille yleensä.