Kannabis lailliseksi

Kommentoitu viesti

kannabisnarkkari

#3768 miksi lailliseksi?

17.07.2012 12:13

Kannabis on paljon hauskempi huume laittomana.. eihän siinänio enää mitää järkee poltella jos se on laillista. Miettikää nyt. Kyhäätte konkelia ilman minkään laista kuumotusta? Ja ei sitä kukkaa mitä ostat kadulta ole jatkettu millään. Ainoa mitä jstketaan on läpy ja o muutenki iha (p)askaa kautta kusetusta ettei tarttee ostaa sitä...

Vastaukset


Vieras

#3769 Re: miksi lailliseksi?

2012-07-17 18:55:08

#3768: kannabisnarkkari - miksi lailliseksi?

"Kannabis on paljon hauskempi huume laittomana.. eihän siinänio enää mitää järkee poltella jos se on laillista. Miettikää nyt. Kyhäätte konkelia ilman minkään laista kuumotusta?"

Jos tykkäät kuumotuksesta niin onnea sulle....  mitä hauskaa siinä on. Laittomana se myös aieuttaa enemmän ongelmia, joiden korjaamiseen sitten käytetään meidän verorahoja.

"Ja ei sitä kukkaa mitä ostat kadulta ole jatkettu millään. Ainoa mitä jstketaan on läpy ja o muutenki iha (p)askaa kautta kusetusta ettei tarttee ostaa sitä..."

Vaikutat sellaselta typpiltä joka ei mistään mitään tiedä... polttelet vaan kun on niin kivaa olla pöhnäs.  Nykyään jatketaan kukkaa hiuslakalla, lasikuidulla, sokerilla....     Kyllä ne rikollisjärjestötkin on huomannut että kukaan ei enää läpyä halua ostaa kun ihmiset tietää sen laadun.  Joten kukalle tehty sama homma ku läpylle.

 

ps. onneks kotikasvatus yleistyy!