Rovaniemen kaupungin koululaisten loma-ajat

Kommentoitu viesti

v¤¤¤¤

#18 ...

05.12.2012 14:53

Mitä asutta nii kuusessa että on pimeetä!!! muuttakaa stadii! -->> ei oo pimeetä! muutenki kohta siellä ei asu enää ketään ja muutenkin ärsyttää lappalaisten valitus turhasta! On niitä isompiakin ongelmia, kuin koulujen loma-ajat! Kohta se on teillä ohi ja kun ootta töissä ne lomat on vielä lyhyemmät! Saattaa joutua olemaan aattonakin töissä! Tottuupahan johonki!

Vastaukset

Nyt joku roti..

#23 Re: ...

2012-12-05 21:54:48

#18: v¤¤¤¤ - ...

Huomaa, että on "stadilainen" ääliö taas asialla todellakin.Ensinnäkään, sillä ei ole mitään tekoa minkään kanssa onko maailmassa suurempiakin ongelmia kuin loma-ajat.Miten ne suuremmat ongelmat ratkeavat sillä, jos näitä pienempiä ongelmia ei ratkottaisi?

Ja mihin edes perustat nuo väitteet, että Lapissa ei kohta enää asu ketään? Itse en ainakaan todellakaan kadehdi Helsinkiläisiä. Heidän yleis-sivistyksensä nyt on mitä on, ainakin omien kokemuksieni pohjalta. Ja eihän tämä asia edes kuulu sinulle.

Tämä ei vaikuta mitenkään sinun elämääsi, ja on tarkoitettu Rovaniemellä asuville. Päätit siis aivan turhaa tulla tänne trollaamaan. Ja mitä sitten, vaikka aikuisena lomat ovat lyhyempiä? Eihän tässäkään ole kyse lomien lyhentämisestä, joten mitään "tottumista" ei tapahdu. Kyseessä on vain eri lomien aikojen muuttamisesta.

Kiitos, ja näkemiin retardi stadilainen.

haloo ?

#30 Re: ...

2012-12-07 20:57:06

#18: v¤¤¤¤ - ...

Lappilaiset ei valita turhasta ;) Jos vaikka jossaki kehitysmaassa on ongelmia ja sun pitäis auttaa ratkoon niitä, niin sun ainoa vastaus ois, muuttakaa stadiin ei oo kehitysmaiden ongelmia siellä ?Ja niinku aikasemmin todettiin tää ei koske sua! Ja kyllä sieltä stadistaki löytyy pimeetä.  Ja väitätkö, että täällä ei asu kohta  enää ketää ? On ihmisiäki, jotka arvostaa luontoa ja rauhaa, eikä välttämättä tarvii kaiken maailman modernia elämää ympärilleen ! Ite ku tuutte tänne rentoutumis lomalle niin valitatte ku on -20 pakkasta! Ei siinä, eihän kaikki stadilaiset valita ! Mut näköjään löytyy niitäki, joitten mielestä  stadilaiset ei valita koskaan, stadi on parempi paikka asua... Miten se meni arvostus kehiin kaikkia kohtaan?

vit*n etelänvetelät

#41 Re: ...

2012-12-13 22:18:44

#18: v¤¤¤¤ - ...

"lappalaisten valitus turhasta" - Sielläpäin tunnutaan valittavan jopa lumesta ...

Opettaja

#44 Re: ...

2012-12-14 06:42:15

#18: v¤¤¤¤ - ...

Pääkaupunkiseudun kouluissa on juurikin käytössä tämä pidemmän joululoman malli . Samoin Tampereella.

Itse opettajana olen pitemmän vaihtoehdon kannalla , kun siitä ja toisesta mallista on kokemustakin kertynyt.

Lastenhoito-ongelmia aiheuttaa jokainen arkipäivälle osuva katko , sikäli kun vanhemmilla on onni olla töissä.

Kun pidetään peruskaava samana , asiat pitkällä tähtäimellä alkavat järjestyä. Näin on käynyt syyslomankin suhteen.

Mutta toki koulupäiviä peruskoulussa on edelleen 190 . Ne eivät lisäänny/vähene millään loma-aikapäätöksellä.

Kommentti lukuvuoden pidentämiseen  alkukesän osalta: Päätöspäivä on määrätty asetuksella eli ei kuulu kunnan toimivallan piiriin.

böö

#49 Re: ...

2012-12-19 21:57:51

#18: v¤¤¤¤ - ...

Jo on sivistynyt kommentti. Mitä sinä tänne kirjoitat, kun et edes asu täällä. Keskity vain "isoihin" ongelmiin ja opettele ensin "kirrttaaan". Säälittävä.