10KK LAURIA SIJOITETAAN 17.12.(!!!) POIS ÄIDIN LUOTA!!!

Kommentoitu viesti

mummo

#4

11.12.2012 16:48

Itseltäni on laittomasti huostaanotettu omat lapseni ja oikeustaistelun kautta sain lapseni takaisin koska kyseessä oli laiton huostaanotto ilman pätevää syytä niin oikeuden päätös oli että lapset on välittömästi palautettava äidilleen. Tämä kaikki aiheutti lapsilleni henkisiä traumoja joita on paikkailtu jäljestäpäin mielenterveyspalveluilla. On erittäin tärkeää ja lapsen edunmukaista että hän saa kasvaa oman biologisen äitinsä luona jonne yhteiskunnan on annetava tarpeellista tukea. Tälläiset tarpeettomat huostaanotot vain vahingoittavat lasta kaikin tavoin. Häneltä katkaistaan kaikki turvalliset ja tutut sukulais- ja ihmissuhteet ja vielä tärkein ja rakkain suhde äitiinsä. Tälläinen mielivaltainen ja tarpeeton lapsen huostaanotto on etstettävä.

Vastaukset

ikuinen tuska sydämessä

#21 Re: mummolle

2012-12-13 22:58:56

#4: mummo -

sama kokemus ja lapselta todellakin viedään lähisuku ja mielenterveys samalla.. Taistelin lapseni oikeusasteessa takaisin mutta vahinko oli jo tapahtunut.. niin paljon pahaa oloa sisällä, että purkautui yhtenä ainoana väkivallantekona ulkopuolisen kosketuksen takia, koskettaja menehtyi.. Pahimpia seuraamuksia siitä, mitä voi tulla siitä kun lapsi viedään vanhemmiltaan ja muilta läheisiltä.. ja sen tiedän, että kyseinen sostnt. katui huostapäätöstään moneen kertaan ihan oma-aloitteisesti..ja pyysi anteeksi

maybe next in life

#108 Re: korvauksia?

2013-01-04 20:29:20

#4: mummo -

lapset kärsineet henkisesti.siviili-oikeudessa voisi hävitä tai voittaa kärsimyskorvauksia.?rahallahan oikeus paikkailee ihmisten kärsimystä,tuskaa,kipua ja myös ihmisen menetyksen(miten ihmisen voi rahassa määritellä????)minulle riittäisi jo pelkkä oikeuden päätös väärin tehdystä asiasta.raha on rahaa.miten tuskainen ihminen osaisi edes käyttää esim.2000e henkisestä kärsimyksestä saadusta rahasta?ostat uudet sohvat?tuskaa,kipua ja menetystä ei rahalla paikata.miten kauan menee,että lapsi luottaa yhteiskuntaan taas?tai siitä tulee lapselle trauma,jota ei saa pois/korjatuksi.koko ajan elämässä sellainen pelko vaikuttaa monin tavoin.oman itsesnsä kanssa,perhesuhteissa,parisuhteissa.nyt,kun ls tiukentaa käytäntöjä,lapsisurmien vuoksi.kärsii siitä perhe,jolla vain akuuttia pientä kahnaa ls:n kanssa.ihmiset tekevät myös kiusallaan ls ilmoituksia.jos ollaan katkeria,kateellisia tai muuten halutaan vaan omaa pahaa oloaan tai elämäänsä parantaa tuhoamalla toisten elämä.lapsen parasta ajatellen-sanoo lastensuojelu,mutta lopultahan lapsi kärsii.en halua enää omia lapsia,kun byrokratia,yhteiskunta puuttuu ihmisten omaan elämään,johon ei olisi edes oikeutta puuttua.