10KK LAURIA SIJOITETAAN 17.12.(!!!) POIS ÄIDIN LUOTA!!!

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

11.12.2012 10:18


Arja Falkenholm

#2 HUOSTAANOTTO ON LAITON JA VÄÄRIN !!!!!!!!!!!!!!!!

11.12.2012 12:50

LAURIA JA KIRSIÄ EI MISSÄÄN TAPAUKSESSA SAA EROTTAA, HEIDÄT VOIDAAN YHDESSÄ SIJOITTA SOS-KYLÄÄN TAI ENSIKOTIIN.
Mirjami

#3 Re: HUOSTAANOTTO ON LAITON JA VÄÄRIN !!!!!!!!!!!!!!!!

11.12.2012 15:20

#2: Arja Falkenholm - HUOSTAANOTTO ON LAITON JA VÄÄRIN !!!!!!!!!!!!!!!!

Arja, olet oikeassa. Ei saa erottaa missään tapauksessa. Äidin rakkaus ei lopu koskaan. Lapsi tarvitsee rakkautta, syliä ja yhdessäoloa. Lapsi tarvitsee myös isovanhempia, serkkuja ,......  He merkitsevät paljon Laurille...

mummo

#4

11.12.2012 16:48

Itseltäni on laittomasti huostaanotettu omat lapseni ja oikeustaistelun kautta sain lapseni takaisin koska kyseessä oli laiton huostaanotto ilman pätevää syytä niin oikeuden päätös oli että lapset on välittömästi palautettava äidilleen. Tämä kaikki aiheutti lapsilleni henkisiä traumoja joita on paikkailtu jäljestäpäin mielenterveyspalveluilla. On erittäin tärkeää ja lapsen edunmukaista että hän saa kasvaa oman biologisen äitinsä luona jonne yhteiskunnan on annetava tarpeellista tukea. Tälläiset tarpeettomat huostaanotot vain vahingoittavat lasta kaikin tavoin. Häneltä katkaistaan kaikki turvalliset ja tutut sukulais- ja ihmissuhteet ja vielä tärkein ja rakkain suhde äitiinsä. Tälläinen mielivaltainen ja tarpeeton lapsen huostaanotto on etstettävä.
MAMAN

#5

11.12.2012 18:44

Muistaako kukaan enää Eerikaa? Entä niitä pieniä tyttöjä joiden äiti tukehdutti heidät? Entäpä ne pienet jotka äiti poltti kotonaan? Aina kun jotain hirveää tapahtuu, moni (teistäkin) on huutamassa nopeampien toimenpiteiden perään ja kysytään miksei lapsia saatu turvaan omilta vanhemmiltaan. "Yksikin lapsimurha on liikaa" oli Eerikalle omistettu adressi. En sano, että tämä äiti olisi potentiaalinen lapsensa murhaaja, mutta sen sanon että kannattaa ensin miettiä tovi ennen kuin lähtee nostattamaan myrskyä vesilasissa. Tämä lapsi saa toivottavasti pitää molemmat, sekä henkensä että hyvän suhteen äitiin.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

11.12.2012 20:36


ho

#7

11.12.2012 22:08

huhhuh....
lapsensa puolesta taistellut

#8

11.12.2012 22:56

En olisi välttämättä uskonut tätä juttua todeksi, mutta koska on omaa kokemusta, miten epäasiallista kohtelua ja vainoa lastensuojelun taholta voi joutua kokemaan, olen täysillä tämän äidin ja hänen lapsensa puolella. Itse olen joutunut myös kokemaan aikamoista mustamaalausta ja vääristelyä, suoranaista kiusaa lastensuojelun taholta, joka oli täysin aiheetonta ja epäasiallista. Uskon täysin että lastensuojelu tässä maassa on tosi hirveässä jamassa, ja vahingoittaa monia lapsia enemmän kuin mikään muu. Rukoilen tämän äidin ja hänen lapsensa puolesta, että pääsisivät kidutuksesta irti. Epäasiallista kohtelua ja kaikenlaista tosi pahaa juttua on tuolla lastensuojelussa. Älkää ihmiset koskaan kääntykö lastensuojelun puoleen avun toivossa, tää olis mun neuvo, jos ei asioihin tule korjausta. Täytyy tulla se täysremontti.
Lapsi äidille!

#9

11.12.2012 23:01

Myötätuntoni äidille. Hänellä on varmasti todella todella raskasta. Jos multa vietäis mun tyttöni, niin se olis kuin sydän revittäis rinnasta. Pahempaa ei voi äidille tehdä. Milloin loppuu asiattomuudet lastensuojelusta. Hyvä vaan että Venäjältäkin on tullut kommenttia, kunhan pysyvät totuudessa, etteivät liioittele. Musta tuntuu että näitä lastensuojelun epäkohtia yritetään pimittää ihan tahallaan. Moni ei tiedä mitä kaikkea kamalaa tapahtuukaan. Moni vanhempi vaikenee, koska prosessit on niin raskaita, ja täytyy yrittää vaan selvitä lapsen takia. Ei myöskään uskalleta puhua esim. ylöspäin virkailijoiden epäasiallisesta kohtelusta vanhempia ja lapsia kohtaan, koska pelätään että vielä pahempaa tapahtuu. En itsekään uskaltanut, mutta olen päässyt niistä hirviöistä irti.
zalando

#10

12.12.2012 23:33

Kyllä nämä tohtori Bäckmannin kannanotot Suomen lastenhuostaanotoista alkavat näyttää todellisilta,ilman syytä ,ei katso onko suomalainen vai venäläinen.MIELIVALTAA!!!Ottakaa yhteys Bäckmanniin
saadaan lisää julkisuutta huostaanotoista.

Vieras

#11

13.12.2012 10:22

Tässäkin tapauksessa on tehty koko perheen laitostaminen. Sosiaalityöntekijät sulkevat laitoksiin perheitä - haluaisinpa tietää mitä laitokset (kuten ensi- ja turvakoti) laskuttavat vuorokaudesta.

Vieras

#12 Re: Eerikan isä on perusturvajohtajan poika

13.12.2012 10:27

#5: MAMAN -

Et näköjään muista, mistä Eerikan tapauksessa oli kyse. Lapsen isä on perusturvajohtajan poika. Perusturvajohtaja näyttää kovasti huolehtineen POIKANSA edusta ja asioista. Helsingin sosiaalityöntekijät olivat kummallisen velttoja ja kaikkeen suostuvia, kun isä keksi jotain vaatia. Pieni piiri pyörii. Sosiaalirouvat tunnetusti ratkovat suomalaisten perheiden ja ihmisten asiat kovin epävirallisissa ympäröissä, kuten kahvipöytä- ja käytäväkeskusteluissa. Rouvien oma suhdeverkosto on tärkeä.

Jos isä ei olisi ollut perusturvajohtajan poika, niin...

 

 

En allekirjoita

#13

13.12.2012 19:34

Ihanko te oikeasti luulette, että jos ja kun perusteet huostaanotolle on, että joku nimilista muuttaisi asian? Että yleisen mielipiteen takia (sellaisten ihmisten jotka ei edes tunne kyseistä perhettä ja tiedä asioiden oikeaa laitaa), viranomaiset jättäisi lapsen sellaisiin oloihin joissa hänestä ei huolehdita kunnolla?

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

13.12.2012 19:45


Minna

#15

13.12.2012 19:53

Minne tää adressi menee?

Vieras

#16 Teille jotka ette allekirjoita

13.12.2012 20:11

Äitiä pitää tukea kaikilla tavoin taloudellisesti ja palveluilla jotta hän kykenee huolehtimaan lapsestaan halutessaan. Siitä on laissa kirjaus.
Epäilevä tuomas

#17 Miettikää

13.12.2012 20:41

Uskotteko sen, että lastenkodissa pidetään vankina alle vuoden ikäistä lasta niin, ettei hän pääse edes ulkoilemaan???
Uskotteko, että ainoa huostaanoton syy on se, että äidillä on lievä kehitysvamma?
Uskotteko, että lastensuojelu voi PAKOTTAA äidin luopumaan asunnostaan, ja tekee sen siksi, että lapsi saataisiin otettua huostaan?

Vieras

#18 ..

13.12.2012 21:12

Tuon ryhmän "keskustelun" lukaisseena niin taitaa olla vähän muutakin taustalla. Kaikkea hyvää lapselle ja tälläiset asiat eivät kuulu yksipuoliseen keskusteluun jossain facebookissa.

Vieras

#19 Omatunto!

13.12.2012 21:28

Miltä itsestänne tuntuu jos lapsi otettaisiin pois, huostaan? Tai eikö se satu, jos yksi sormi leikattaisiin pois? menkää itseenne ihmiset, jotka teette päätöksiä toisten 'pään menoksi'!

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

13.12.2012 21:40


ikuinen tuska sydämessä

#21 Re: mummolle

13.12.2012 22:58

#4: mummo -

sama kokemus ja lapselta todellakin viedään lähisuku ja mielenterveys samalla.. Taistelin lapseni oikeusasteessa takaisin mutta vahinko oli jo tapahtunut.. niin paljon pahaa oloa sisällä, että purkautui yhtenä ainoana väkivallantekona ulkopuolisen kosketuksen takia, koskettaja menehtyi.. Pahimpia seuraamuksia siitä, mitä voi tulla siitä kun lapsi viedään vanhemmiltaan ja muilta läheisiltä.. ja sen tiedän, että kyseinen sostnt. katui huostapäätöstään moneen kertaan ihan oma-aloitteisesti..ja pyysi anteeksi

Läheltä kokenut

#22 Huostaanotot

13.12.2012 23:12

Huostaanottoja tehdään suomessa mielivaltaisesti. Oikeudesta harvoin saadaan mitään tukea vanhemmille kun vastassa on sosiaaliviranomaisten mielipide asioille. On paljon vanhempia lastensuojelussa jotka luottavat lastensuojeluun ja haluavat tukea arkeen. Vanhempien sanoja käytetään myöhemmin huostaanotoissa vanhempia vastaa. Yksi syy voi olla jo omassa lapsuudessa olevat vaikeudet jotka puoltavat huostaanottoja. Pelkkä huoli lastensuojelussa saattaa riittää lapsen poissiirtämiseen kotoa. Lastensuojelun on todella helppoa ottaa lapsi pois pitkällä seurannalla.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

15.12.2012 08:44


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

16.12.2012 22:17



Vieras

#25 Mielipide

18.12.2012 22:00

#23: - EN allekirjoita

Tekstistä saa sen kuvitelman että tunnet Kirsin... toivottavasti olet ilmaissut Kirsille mielipiteesi suoraan.  Se miksi joku viedään suoraan laitokselta tuettuun asumiseen saattaa johtua ihan pelkästä huolesta/ menneisyydestä. Tärkeämpää on tehdä hyviä ratkaisuita lapsen kanssa. Suomessa on paljon tuettu esim. huume vanhempia ja hekin saavat pitää lapsensa. Raha ei ole koskaan este lapsen pitämiselle tänä päivänä kaikkien tukien kanssa nyt se kuitenkin menee tuohon tukipaikkaan joilla on vastuu Kirsin ja lapsen tarpeista. Lapset kuitenkin suurimmalta osalta rakastavat vanhempiaan pyytteettömästi ilman ehtoja. Entiedä mikä on oikein mutta tiedän että en toivoisi kenenkään olevan vanhempana/ lapsena tuossa tilanteessa. On helppoa arvostella toisia mutta vaikeampaa kulkea vierellä ja seisoa tukena.