Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#30 Re: Re: Re: lempi raamatunkohtani

18.12.2012 12:55

#28: - Re: Re: lempi raamatunkohtani

Minä tosiaan kuolen ennen kristinusko, se on varma. Pidän kuitenkin todennäköisenä, että kristinusko kuolee ennen maailmaa.

Joka tapauksessa, mitä nopeammin uskonnoista päästään eroon sen parempi. Suomessa tilanne näyttää menevän hyvään suuntaa, väestön koulutustason kohotessa yhä useampi kykenee ajattelemaan kriittisesti ja kaikenlainen huuhaa ei enää uppoa. Globaalisti tilanne ei ole yhtä hyvä mutta mikäli isompia kriisejä ei ole, sivistystaso nousee koko ihmiskunnassa tulevina vuosisatoina.

Vastaukset


Vieras

#586 Re: Re: Re: Re: lempi raamatunkohtani

2013-03-20 20:35:12

#30: - Re: Re: Re: lempi raamatunkohtani

Se sivistystaso meillä ihmisillä on kyllä suhteellinen käsite.

Sodan jälkeinen Suomi on kokenut maailman mittapuussakin ennen näkemättömän kehityksen. Merkittävin vaikutin asiaan on ilman muuta ollut aito kaverin jeesaaminen ja lähinmäisen rakkaus, elikkä just' se Kristin usko ja sen ydin sanoma.

tietysti nykyään halutaan antaa kaikki kunnia ihmiselle ja sen hienoudelle, vaan ikävä kyllä tuo "fiksuus" on jo kokeiltu itänaapurissa. Kristillisyys oikein sarjatulella yritettiin nujertaa, vaan ei ihan rohkaiseva esimerkki ihmisen oman mielen tuomasta korkeasta kulttuurista, sori


Vieras

#655 Re: Re: Re: Re: lempi raamatunkohtani

2013-03-21 04:51:52

#30: - Re: Re: Re: lempi raamatunkohtani 

 Raamatussa sanotaan että kun Jeesus palaa, löytäneekö Hän uskoa enää maan päältä. Katsele ympärilles ihminen, mitä on tapahtumassa, Jeesuksen paluu on todella lähellä, Sana käy toteen. Eipä ole yksikään Raamatun ennustus jäänyt toteutumatta. Miksi siis loput jäisivät toteutumatta. Ne toteutuvat silmiemme alla. Nyt lopunaikana, maailman ihmisillä pimeys sen kuin lisääntyy, mutta USKOVILLA ON OLEVA VALOISATA, sanoo Jumalan Sana. Uskovat tietää mitä tulossa on, ja pian. Herätkää vielä kun on Armon aika, ei ole enää kauaa.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

2014-02-20 21:16:22


lue Lorna Byrneä

#29104 Re: Re: Re: Re: lempi raamatunkohtani

2014-02-21 08:01:51

#30: - Re: Re: Re: lempi raamatunkohtani

No nyt huuhaa kirjoittelee siel????uskontoa on aina tarvittu maailmassa ja tarvitaan edelleenkin, ihmisellä pitää olla jumala tukena ja turvana!!Enkeleitäkin on olemassa ja auttavat ihmisiä uskot tai et !!!