Vastustan tiettyjen koirarotujen kieltolakia

Kommentoitu viesti

Tuula Sahiluoto
Vieras

#26 Perusteetonta asiantuntematonta soopaa

28.01.2011 21:57

Koirien käytösongelmat johtuvat valtaosaltaan ihmisistä, ei koirista tai niiden rodusta. On järjen vastaista kieltää rotuja. IHMISET voivat tarvita rajoituksia koirien pitoon/testin koiran pitämiseen kelpoisuudesta. Sekin on asia, jota pitäisi tarkastella monesta näkökulmasta ja edetä harkiten jos siihen päädytään. Koirien aiheuttamat ongelmat ovat joka tapauksessa ihmisistä johtuvia. ÄÄRIMMÄISEN MARGINAALISTA on, että koirat luonteensa takia hakeutuisivat agressiokäyttäytymisen takia puremaan ihmistä.

Huh huh, kansanedustajuus ei todellakaan takaa riittävää kompetenssia tehdä tuollaisia aloitteita, AMATÖÖRITOUHUA. Tuollaisia kansanedustajia ei pidä äänestää minkään syyn vuoksi, luotettavuus kärsii pahan kolauksen muihinkin asioihin koska näin osoittaa, että etenee asioissa liian pitkälle ilman TIETOA. Puhdasta soopaa.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#40 Re: Perusteetonta asiantuntematonta soopaa

2011-01-28 23:00:03

Vieras
Vieras

#41 MRe: Perusteetonta asiantuntematonta soopaa

2011-01-28 23:04:51

#26: Tuula Sahiluoto - Perusteetonta asiantuntematonta soopaa 

 Muutama vuosi sitten Englannissa kiellettiin Bittbullit. Karmivia kuvia autolastillisista kuolleita koiria. Karmeita kohtaloita... vanhoilla ihmisillä, jotka pakosta joutuivat luopumaan rakkaista lemmikeistään... tappajakoirista , oli suuri suru ja tuska. Tähänkö mekin Suomessa joudutaan, jos lakialoite hyväksytään. Naurettavaa... itkettävää. Totuushan on, ettei tuollaisen ääliö-kansanedustajan lakialoite mene läpi.

Vieras
Vieras

#55 Re: Perusteetonta asiantuntematonta soopaa

2011-01-29 00:07:04

#26: Tuula Sahiluoto - Perusteetonta asiantuntematonta soopaa 

Kerro esimerkki miten sinä hallitset koiranomistajia siten että he eivät kasvata koiristaan tappajia?

Kerro samalla miten myyjä voi varmistaa että ostaja ei käytä koiraa vääriin tarkoituksiin tai kohtele eläintä kaltoin?

 

ON perin vastenmielistä lukea ihmisten kirjoituksia siitä miten kaikki vastuu on ihmisellä ja eläin on syytön. Ratkaisu on hyvin yksinkertainen mikäli ihminen ei toimi oikein, tai pysty toimimaan. KIELTO joka koskee kaikkia kaikkialla. Kun poistetaan teon väline ei rikettä tule, sama on aseissa, vankiloissa jne. Kun uhka poistetaan, poistuu ongelma, ihmisille emme voi mitään, nyt emmekä tulevaisuudessa.