Vastustan tiettyjen koirarotujen kieltolakia

Kommentoitu viesti

Kepa
Vieras

#30 Koirien puremat eivät ole ongelma

28.01.2011 22:10

Niissä maissa missä on voimassa joko parhaillaan tai on ollut voimassa aikaisemmin koirarotukohtaisia lakeja, ei olla huomattu minkäänlaista muutosta purematilastoissa. Miksi? Siksi että koirien puremat ylipäätäänkin ovat ERITTÄIN HARVINAISIA. Koirat eivät ole uhka tai riski ihmisille missään maassa, millään tavalla. Tästä syystä useassa maassa onkin KUMOTTU koirarotukohtaisia lakeja ja asetuksia.

Tiettyihin koirarotuihin kohdistuvat lait ja asetukset ovat yhtä järkeviä kuin että kielletään tietty automerkki koska se aiheuttaa jollain mittapuulla mukamas enemmän onnettomuuksia tietyillä paikkakunnilla. Tai että kielletään tietyn merkkiset vaatteet koska niitä käyttävät mukamas tiettyihin rikoksiin syyllistyvät ihmiset. Tai että kielletään tiettyjen valmistajien tekemät tietyt ruuat koska mukamas jotkut rikolliset ovat syöneet näitä ruokia ennen rikoksen tekemistä.

Koirien puremat eivät ole ongelma. JOS olisivat, ei puremia vältetä kieltämällä tiettyjä koirarotuja. Mutta koirien puremat EIVÄT ole ongelma. Koira on ihmisen paras ystävä.

Vastaukset

Kisuliini
Vieras

#32 Re: Koirien puremat eivät ole ongelma

2011-01-28 22:13:09

#30: Kepa - Koirien puremat eivät ole ongelma 

Hyvin kirjoitettu ja vielepä totta! Olispa kansan edustajatki noin fiksuja :-) Mutta kun ei ole!
Vieras
Vieras

#53 Re: Koirien puremat eivät ole ongelma

2011-01-28 23:54:10

#30: Kepa - Koirien puremat eivät ole ongelma 

Olisko tohon "useassa maassa onkin KUMOTTU koirarotukohtaisia lakeja ja asetuksia" -väitteeseen lähdettä? Voisin hyödyntää kun lähetän Peralle suoraan mietteitäni.