Lahteen tarvitaan skeittihalli!

Kommentoitu viesti

Vanhempi Softaaja

#43 Toiminta halli

31.12.2012 03:48

Vaikka en skeittausta harrastakkaan tai laudan päällä ole koskaan edes pysynyt, on ajatus silti loistava. Hyvä liikunta harrastus ja reippaasti parempi kuin roikkua kaupungilla ryyppäämässä. Adressin aloittajalle: Loistavaa että sinunkin ikäisesi ottaa osaa politiikkaan ja oman alueen alue toimintaan. Tsemppiä hallin suhteen!

ps. Ainut ongelma syntyy että edes jotenkin järkevän kokoisen hallin "30mX10m" lammitys kulut oli lämmitys tapa mikä tahansa maksaa maltaita ja kyse on lähinnä rahasta tässä kohtaa. Hallin käyttö tulisi todennäköisemmin maksulliseksi tai sitten apurahaa pitäisi saada mahd. nuorisotoimelta/kaupungilta. Noin ideana: Miten olisi yhdistetty toiminta halli esim airsoftaajatkin talvisin kaipaisivat joskus sisäpeli paikkaa kovilla pakkasilla, kun akut jäätyvät, kuulien lakaisu pelin jälkeen ja parin lisä esteen siirtely nyt ei pitäisi olla mahdoton homma.

Vastaukset

lahtelainen skeittaaja

#48

2013-01-13 14:12:16

#43: Vanhempi Softaaja - Toiminta halli

Veikkaan että skeittihalli olisi kooltaan liian pieni airsoft harrastukseen ja se tulisi varmasti olemaan hyvin täynnä obstaakkeleita joita ei pysty liikuttelemaan.Lisäksi hallilla on jo tällä hetkellä monia käyttäjäryhmiä(bmx-pyöräilijät ,potkulautailijat) joten vuoroja ei välttämättä riittäisi.Jos halli tulee saattaa myös olla ,että skeittivuoroja joudutaan jakamaan eri ikäryhmien mukaan suuren käyttöasteen vuoksi.Kiitos kuitenkin palautteesta.