RUDUS Lempäälän Sääksjärven kiviaineksen otto 2.vaihe

Kommentoitu viesti


Vieras

#48 Asiaa

30.01.2011 11:28

Kommentit tulevat yhä lähemmäs perimmäisiä kysymyksiä: Kuka/ketkä ovat hankkeen takana, eli kuka hyötyy Ruduksen ja kaukana alueesta asuvien maanomistajien lisäksi?

En usko, että Ruduksen tiedusteluosasto on tämän omin päin löytänyt.

Vastaukset

Jaakko Pitkänen Pirkkala
Vieras

#49 Re: Asiaa

2011-01-30 12:29:28

#48: - Asiaa 

Nyt ehdotankin, että kuntalaiset ottavat yhteyttä Lempäälän kunnan päättäjiin, siis kunnanvaltuutettuihin. Kaikkein paras on, kun ottaa yhteyttä valtuutettuun tai henkilöön, jota on äänestänyt.

On muistettava, että kunnan virkamiehet valmistelevat ja esittelevät asioita, demokraattisesti valitut kunnanvaltuusto ja -hallitus päättävät.

Louhospäätöstä ei vielä ole tehty missään. Jos et halua tai ehdi ottaa yhteyttä kunnan päättäjiin, voit allekirjoittaa adressin tai laatia oman mielipiteen ELY-keskukselle 2.2.2011 mennessä.

http://www.ely-keskus.fi/fi/ELYkeskukset/pirkanmaanely/Ymparistonsuojelu/YVA/Vireill%C3%A4/luonnonvarat/Sivut/RudusOynLempaalanSaaksjarvenkiviainestenottojakiviainesjatteenkasittely.aspx

Täältä voit lukea myös arviointiselostukseen liittyvän yleisötilaisuuden muistion. Tilaisuus järjestettiin 12.1.2011 Sääksjärven koululla.

Sähköinen viestintä antaa hyvän mahdollisuuden tiedon jakamiseen ja vaikuttamiseen.

 




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…