Kielletään ilotulitteiden myynti yksityishenkilöille

Kommentoitu viesti

Joku roti

#7 Re: Niin

10.01.2013 23:17

#6: Jaana 1969 - Niin

Kuinkakohan kauan tätä on yritetty saada kuriin? Pahimmillaan se rätinä kestää 2 viikkoa, pommeja tulee niskaan parvekkeelta, ammutaan tunneleissa, heitellään ihmisten pihoille ja postilaatikoihin.. Kyse on kuitenkin räjähteistä. Samalla tavalla otetta on tiukennettu aseiden myynnissäkin. Joka vuosi saadaan lukea tammikuun ensimmäisenä päivänä surullisia tilastoja siitä, miten raketteja on räjähtänyt silmille, suutariksi luultuja pommeja paukahtaakin yhtäkkiä, tai vaikka toimitaan aivan ohjeen mukaan, ilotulite lähteekin väkijoukkoon eikä taivaalle. Menee silmiä ja sormia aivan kertakaikkisen turhaan. Ilotulitus voidaan järjestää ammattilaisten toimesta, jolloin kaikki muut saavat keskittyä nauttimaan näytöksestä, eikä sitä pommiroskaa ole pitkin poikin vielä keväälläkin.

Vastaukset

Malttia pliis

#96 Re: Re: Niin

2014-01-01 18:16:56

#7: Joku roti - Re: Niin

Tässä on vinha perä. Miksi rangaista sitä suurta joukkoa, joka ei töpeksi. Heitä on omien havaintojeni mukaan enemmistö. Heihin tehoaa myös valistus. Olen itse useita vuosia, kun omat lapseni olivat paukutusiässä, vinkannut muille oikeasta tavasta ampua paukkuja. Kukaan ei ole ottanut nokkiinsa. Oma poika tosin uskoi vasta, kun suojalasit olivat repussa ja takavarikoin siltä vuodelta kaikki loput paukut. Seuraavana vuonna lasit pysyivät päässä.

Täyskielto olisi yhtä tyhmä kuin se, että liikenteessä 40 alueella sataa ajava kaahari laitetaan kuriin pudottamalla rajoitus 30:een.

Samppa

#224 Re: Re: Niin

2014-12-16 19:23:56

nou panik ei tarvi laki aloitetta tehdä kyllä ne kielletään muutenkin 2 vuoden pääsyä vaikka kukaan ei haluaisi tämä suomen yhteiskunta on saasta vääriin asioihin panostetaan ja juhla kielletään sen mä ymmärtäisin jos uusi vuosi ei olisi juhla vaan olisi muuten lupa ampua raketteja mutta minkä takija ne kieltää yhdeltä yöltä kaiken paukkeen ja kauniin ilotulitukset se on vaan kerran vuodessa ja taas joutuu vuoden odottaan seuraavas uutta vuotta mutta eikö hallituksella tule mieleen että minkä takija raketteja edes ammutaan mikä syy ja juhla se on miettikää hallituksessa se ensin ennenkö kiellätte mitään  kyll kaikki yhen yön kestää pauketta hullu suomen kielto ja laki raketeista ja nuoriso alkaa yhä isommilla raketeilla leikkiä ton takija voi helvetti tätä touhua

 




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…