Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#55 Re: Pitkä piimä...

13.01.2013 17:27

#52: ...ja hapan maito. - Pitkä piimä...

Kirjoituksesi menee ohi aiheen. Avioliitto on lainsäädännöllinen kysymys, ei uskonnollinen. Se mitä kristityt ajattelevat on toisarvoista ja merkityksetöntä. Jos kirkko ei halua homoja vihkiä, se on kirkon asia. Osoittaa se kuitenkin, kuinka sairaita ja ahdasmielisiä kristitry ovat.

Vastaukset

Terveyttä ja avarakatseisuutta kaikille

#57 Re: Re: Pitkä piimä...

2013-01-14 19:00:58

#55: - Re: Pitkä piimä...

Vieras kommentissaan #55 paljastaa ahdasmielisyytensä kirjoittamalla tylysti, että "Se mitä kristityt ajattelevat on toisarvoista ja merkityksetöntä". Tällä tavalla ei suojella eikä edistetä lastemme ja yhteiskuntamme parasta, joten tuo kommentti menee reippaasti ohi tämän adressin aiheesta.

Se, että avioliitto olisi puhtaasti lainsäädännöllinen kysymys pitää paikkansa vain siinä tapauksessa ettei kristittyjä olisi olemassa, sillä meidän näkökulmamme on totisesti erilainen. Yhtälailla tasavertaisina ihmisinä saamme pitää kiinni siitä käsityksestä, jonka Raamattu meille todistaa miehen ja naisen välisen liiton perhettä suuresti suojelevasta vaikutuksesta.

Suomen avioliittolaki on kuin nuorukainen tai lapsi sen rinnalla miten jo ennen Raamatun kokoamista ja kirjoittamista ovat perimätiedon mukana nuo totuuden sanat kulkeneet sukupolvelta toiselle vuosituhansien ajan.

kauhunsekaisin mielin

#37360 Re: Re: Pitkä piimä...

2014-06-29 15:07:43

#55: - Re: Pitkä piimä...

Pitkä piimä oli järkevä ja asiallinen kirjoitus.

Vaikka avioliitto ei olisi tasa-arvoista avioliittolakia vaativien mielestä uskonnollinen kysymys, lain laatiminen johtaisi siihen, että myöskin uskonnolliset ihmiset joutuisivat kärsimään lain seurauksista. Muitakin lakeja muutettaisiin jopa lomaketasolle asti. Olisiko se tasa-arvoista, että vihkitodistuksessa lukisi es. heteroparien kyseessä ollen: A-henkilö ja B-henkilö. Minusta mies ja nainen -sanat ovat asiallisia ja ns. järkeviä ilmaisuja.

Ja entäs sitten se, että jos laki laadittaisiin, sehän olisi laki, eikä hetero enää saisi olla mitään mieltä asiasta. Heterot julistettaisiin lainsuojattomiksi ja linnaan vaan tai työpaikasta pois tai koulussa pakkosyötettäisiin lapsille sateenkaariperhemallia tärkeimpänä perhemuotona tai adoptio-oikeudet annettaisiin vain homo-lesbo-pareille. Nämä ovat uhkakuvia...