Pro Kirkkoharju

Kommentoitu viesti

Kiitos kaivoslaista
Vieras

#329 Kaivos harjuun

31.01.2011 19:13

1994 suomen silloiset viisaat, joista osa on edelleen vallassa tekivät uuden kaivoslain. Sen vuoksi maaperämme kaikki mineraalit ovat kaupan ulkomaisille voitontavoittelijoille. Toki joku pikku pikku prosentti jää suomeenkin.
Vesilakiakin muuteltiin niin että lienee helppo hyödyntää suomalaista vettäkin jatkossa tietenkin ulkomaisten yritysten voimin.

Maanomista on täysin kaivoslain ja hijattain uudistetun veslilainkin armoilla. Jos haluatte estää tai viivästyttää harjun rakentamista on syytä huomata, että siellä voi olla arvokkaita kaivosmineraaleja piilossa. Niihin kannattaisi kotimaisen tahon tehdä valtaus sopivaan aikaan. Näin estettäisiin hyvän kaivospaikan rakentaminen. Sillä Kangasalle ei oikeasti haluta enää lisää asukkaita, se on kunnan touhuja seuratessa tullut esiin monelta kantilta. Näin ne lait toimivat.

Vastaukset

kaivokselle töihin
Vieras

#333 Re: Kaivos harjuun

2011-02-01 14:21:41

#329: Kiitos kaivoslaista - Kaivos harjuun 

 Tämäpä uusi, hauska idea säästää harju!!!! Voisi toimia, jos kaivostoimintaa ei koskaan aloitettaisi. Jos taas aloitetaan, menee äkkiä koko harju alta uraaniksi ja nikkeliksi.