Tamperelaisen Seppo Lehdon 30.5.2008 muslimien uskonrauhan häirintä ymv. 2 vuotta 4 kk tuomio kumott

Tamperelaisen Seppo Lehdon 30.5.2008 saama 2 vuotta 4 kk (sisältyy 3 kk ehdollisen muunto) = 2 vuotta ja 4 kk ehdotonta vankeutta on selkeä oikeusmurha.

Ko. tuomio ei täytä oikeusvaltion periaatteita milläänmuotoa.
Tuomiossa ei huomioitu ko. asianomistajina esiintyneiden tahojen mm. kansanedustajien asemallaan ratsastus, sekä itsestäänselvä oikeus kestää normaalia kovempaa kritiikkiä toimistaan ja arvoista joita edesauttavat.
Samoin Allahin islamuskovaisten profeetan väitetty julkaisu blogger.com sivustolla ei voine olla millään muotoa edes sakon arvoinen teko. Asia on yhtä järjetön kuin joulupukin kuvan julkaisun kriminalisointi
- Asiasta on runsaasti aineistoa netissä mm. Vasarahammer, Jussi Halla-aho, Kari Uoti, ulkomaiset bloggaajat jne ovat asiaan ottaneet kantaa. Tutustukaa aiheeseen "Seppo Lehto tuomio".

Päivitys:

Turun hovioikeuden ratkaisu 26.6.2009 piti tuomion ennallaan mutta tuomioperusteet ja yksityiskohdat olivat huuhaata. Mm. vaadittiin networks.com palvelun sulkemista. Aivan sama kuin olisi vaadittu suomi24.fi, soneraplazan tai google.com sulkemista. Luuleeko Turun hovioikeus hölmöydessään, että USA:ssa voidaan muuta kuin nauraa noin hölmöille vaatimuksille?

Ko. väitteet kertovat ettei Turun hovioikeus tuntunut oikein ymmärtävän mistä on kyse. Riitti kun vaan lyödään ja kovaa kunnon tuomio tosiasioista piittaamatta.

Yhteinen vaatimuksemme "Free Seppo Lehto"

Seppo Lehto, Free Seppo Lehto    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Seppo Lehto, Free Seppo Lehto voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Kannatatko ydinvoiman lisärakentamista?