FRÖBELIN PALIKAT NUMMIROCKIIN 2025

Tällä adressilla vaadimme, että Fröbelin palikat - niminen rytmimusiikkiorkesteri tulee lauantain aloittajayhtyeeksi Nummirock Metal Festivaleille Kauhajoelle, jotka järjestetään 18. - 21.06.2025.

 

Fröbelin palikat on ollut jo useampana vuonna todella hartaasti toivottu yhtye Nummirockin line upiin, mutta toistaiseksi tämä toive ei ole jostain syystä toteutunut. Se on surettanut festarikansaa syvästi. Fröbelin palikoilla on hyvin suuri paikka Nummen kävijöiden sydämissä, sillä heidän merchandisensa on vahvasti edustettuna kyseisillä festareilla vuodesta toiseen. Heidän kunniakseen on myös useasti päivässä jumppatuokioita/kuntopiiriä jopa aamuneljältä festareiden virallisen ohjelman jo päätyttyä, joiden aikana soitetaan heidän tunnetuimpia kappaleitaan puhelimista ja kaiuttimista, ja tutut hitit raikuvat leirinnöissä harva se hetki.

Monille lapsuuttaan 1990-luvulla eläneelle Fröbelin palikoiden esiintyminen kyseisessä tapahtumassa olisi takuulla ylisukupolvinen kokemus, sillä esimerkiksi Hevisauruksen esiintyessä Nummirockissa on tapahtumaan päässeet muutamaksi tunniksi myös perheen pienimmätkin. Nummirockia pidetään yleisesti myös hyvänä ja turvallisena festivaalina, jossa ihmisten välillä hurjasta ulkonäöstä huolimatta ihmiset ovat ystävällisiä ja iloisia. Fröbelit eivät todellakaan soittaisi vain muutamalle, vaan taatusti olisi ihmisiä tulossa katsomaan!

Nummi-kansa oli syvästi pettynyt, kun Fröbelin palikat päättivät tehdä keikan Ruisrockissa, mutta eivät syystä tai toisesta halunneet esiintyä Nummirockissa. Uskon, että Nummen päälavalla olisi varmasti unohtumaton kokemus soittaa ihmisille, jotka eivät takuulla jätä yhtyettä kylmäksi. Kysykää vaikka Martti Servo & Napanderin tyypeiltä, miten vahvasti yleisö on mukana!

 

Kuulkaa kaino toiveemme ja käykää allekirjoittamassa tämä adressi. Näytetään Fröbelin palikoille, että kyllä Nummeen kannattaa tulla! Edes kerran. ❤️


MC Helvetin mummot    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn sen, että MC Helvetin mummot näkee kaikki tällä lomakkeella antamani tiedot.

Emme näytä sähköpostiosoitettasi julkisesti verkossa.

Emme näytä sähköpostiosoitettasi julkisesti verkossa.


Annan suostumukseni siihen, että tällä lomakkeella antamiani tietoja käsitellään seuraavissa tarkoituksissa:
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…