Haluamme Hesburgerin Marttiin

Kaupunkiasumisen myönteisiä piirteitä ovat toimivat ja monipuoliset lähipalvelut. Turun Marttiin suunniteltu Hesburger monipuolistaa alueen palvelurakennetta ja tuo lisäpalveluita alueellemme. Allekirjoita adressi ja kerro, että kaikki marttilaiset eivät vastusta Hesburgeria, vaan toivottavat uuden ravintolan tervetulleeksi alueelleen. 

Martti_Hesburger.jpgPaikalla, jonne Hesburgeria suunnitellaan, sijaitsee kierrätyslaatikoita, asfalttikenttä ja Shellin kylmäasema. Hesburger ei täten tuhoaisi arvokasta kaupunkikuvaa vaan saattaisi jopa piristää sitä. Myöskään risteysalue ei ole kaoottinen, kuten hanketta vastustavassa adressissa todetaan.


Adressit.com- sivustolla osa marttilaisista vastustaa uuden ravintolan tuloa alueelle. Adressin aloittajat valittavat, ettei rakennus sovi ympäristöönsä ja se lisäisi liikennettä alueella. 

Hyvin suunniteltu ja toteutettu ravintolarakennus ei pilaa ympäristöään. Kaupunkikuvaan kuuluu ajallinen kerrostuneisuus sekä useammalta aikakaudelta peräisin olevat rakennukset. Martin hienous on alueen monikerroksinen historia, jota uuden ravintolan tulo päivittää.

Martista on viimeisten vuosien aikana poistunut useita palveluita ja uuden ravintolan avautuminen alueelle on myönteinen asia. Hesburger tuo kaivattua eloa eloa näivettyneelle alueelle. 

Kaupunkiin kuuluvat liikennemäärät, monipuoliset palvelut ja uudistuminen. Tämän adressin allekirjoittajat toivottavat uuden Hesburgerin tervetulleeksi Turun Marttiin.

Allekirjoita adressi ja kerro päättäjille, etteivät todellakaan kaikki alueella asuvat vastusta uutta hanketta.

Mikäli kuitenkin vastustat hanketta, demokratian hengessä, sekin adressi löytyy adressit.com -sivulta. Sana on vapaa.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Jarmo Roksa voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Facebook
Tulisiko rahapelit vapauttaa kilpailulle?