Hälvälän puolesta !

Ministeri Jussi Niinistö saapui Lahden Torille 8.4. ja hänen viesti oli meille selkeä.  

Ministeri totesi kansalle, että Hälvälä-asiassa on välitetty väärää tietoa. Alueen alasajoa ei olla nyt Logistiikkalaitoksen toimin aloitettu.

Tämä on meille loistava uutinen. Hälvälän jatkokäyttö on asetettu ”prosessiin”

Niinistö myös huomautti, että ovat panneet ministeriössä merkille, että maakunnassa ollaan hereillä. Käytöksellään hän Lahden torilla kumminkin osoitti, että on toimiimme tyytyväinen.

Edelleen hän täsmensi, että Hälvälän jatkokäytön osalta tärkeinä on maakuntakaava ja sen jatkuvuus, jotta pv voi alueella edelleen toimia nyt ja vastaisuudessa.

Vaikutusta alueen puolesta tulee jatkaa ja tulemme nyt mm. suuntaamaan toimiamme uusien valtuustojen informointiin alueesta ja sen kehittämisestä.

Kiitämme kaikkia allekirjoittaneita ja viemme asiaa eteenpäin.

Päijät-Hämeen Reservipiirin puolesta, Juha Tarnanen  

 

 

Tässä alla vanha asian viesti:

Puolustusvoimat on päättänyt aloittaa Hälvälan harjoitus- ja ampuma-alueen alasajon jo vuoden 2017 syksyllä. Ratoja suljetaan ja puhdistustoimet aloitetaan.  

Silloin me, Päijät-Hämeen reservi harjoittelemme oman maakunnan alueellista puolustusta seuraavaksi Kanta-Hämeessä? Edelleen maakuntamme viimeisen pv:n yksikön, Hämeen Aluetoimiston toimita Lahdessa, on silloin kyseenalaistettavissa jo seuraavissa säästötalkoissa.  

Vastustamme alasajoa ja haluamme, että Hälvälä jää nykytoiminnoissaan Puolustusvoimien ja maakunnan reservin koulutuksen käyttöön.  

Kyseessä on koko maakunnan maapuolustuksen tulevaisuus nyt ja tulevaisuudessa.  

Yritämme vielä päätökseen vaikuttaa! Allekirjoittamalla tämän adressin, annat nimesi ja viemme sen yhdessä Helsinkiin puolustusministeri Jussi Niinistölle, kuntavaalien jälkeen, tukeaksemme hänen päätöksentekoaan alueen säilymisestä nykykäytössä.  

Juha Tarnanen

Päijät-Hämeen Reservipiirin puolesta


Juha Tarnanen, Päijät-Hämeen Reservipiiri    Ota yhteyttä adressin tekijään