Hämeenkadun raitiotietyömaan kiirehtiminen

Raitiotieallianssin tulee kiirehtiä Hämeenkadun rakennustyömaan valmistumista.

Kaupunkiimme ollaan rakentamassa raitiotietä. Kaupungin uudistuminen ja julkisiin kulkuneuvoihin panostaminen on positiivista.

Pääkatu on muuttunut valtavasti ja kulkuyhteydet vaikeutuneet. Tavallisten kansalaisten liikkuminen on vaikeutunut ja Hämeenkadulla sijaitsevat yritykset kärsivät valtavasti tilanteesta. Yksityisten yrittäjien ja heidän työntekijöidensä lisäksi vaarassa on myös kulttuurillisesti tärkeitä Tampereen maamerkkejä, kuten Tampereen Kauppahalli ja Palatsiteatteri.

Allianssin tulee ohjata lisäresursseja Suomen suurimpiin kuuluvan kaupungin pääkadun valmistumiseen. Tampereen asukkaat ja vierailevat turistit ansaitsevat Hämeenkadun, eivätkä tämän hetkistä Hämeen-rakennustyömaata.

Toimintaehdotuksina toivotaan henkilöstön ja kaluston siirtämistä muilta rataosuuksilta Hämeenkadulle, sekä vuorotyön käyttöä kaupungin järjestyssääntöjen puitteissa.

IMG_20180529_153753.jpg

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Aku Hyrskykari voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Luotatko nykyhallituksen kykyyn ratkaista maan talousongelmat?