Helsingin kaupunginmuseon on lopetettava H -kuvan käyttö kokonaan

Helsingin kaupunginmuseon on lopetettava H -kuvan käyttö kokonaan. Helsingin kaupunginmuseo käyttää "logona" H -kuvaa muun muassa nettisivustollaan ja mainonnassa. Helsingin kaupunginmuseon mainonta ja "logo" on esillä julkisesti.

Addressin perustajana olen Helsingin kaupunginmuseon H -kuvan käyttöä vastaan. Helsingin kaupunginmuseon H -kuva edustaa todella rumaa sekulaarisuutta. Helsingin kaupunginmuseon H -kuva ottaa vahvasti kantaa keskusteluun sekulaarisuudesta, ja Kristillisestä uskosta, ja se pilkkaa Pyhää.

Helsingin kaupunginmuseon H -kuva ei ole hyvää nähtävää Suomessa. Helsingin kaupunginmuseon H -kuva edustaa todella rumaa sekulaarisuutta, jossa on demonisuutta, vääryyttä, ja pahuutta nähtävissä. En lisää valokuvaa Helsingin kaupunginmuseon H -kuvasta tähän addressiin. 

Helsingin kaupunginmuseon H -kuvan käyttö on lopetettava heti tai vuoteen 2019 loppuun mennessä.

Twitter: @GraceRoom

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Saara Kapanen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko taiteilijoita kouluttaa nykyistä vähemmän?