Hevimusiikki kiellettävä, myös suomihumpat

Tämän kaveriksi http://www.adressit.com/allekirjoitukset/konemusiikki/

Poliisi ei ole ratsannut tänäkään vuonna hevimetsä-tapahtuman, jossa useat sadat ihmiset jäisivät kiinni huumeidenkäytöstä. Kuinka tämä voi olla mahdollista hyvinvointivaltiossa!? Syynä on tapahtuman edustama ns. hevimusiikkikulttuuri, joka salakavalasti houkuttelee nuoret käyttämään erilaisia huumausaineita suonensisisesti jopa poliisitoimien uhalla.

Tähän maahan ei tarvita enää ainuttakaan huumeidenkäyttäjää lisää! Tästä syystä huumeiden käyttöön johdattava hevimusiikki tulisikin kieltää lailla.

hevimusiikki perustuu päätäsärkeviin ääniin, joiden tarkoituksena on saada kuulijansa huumausaineiden käytölle otolliseen ns. räyhytilaan. hevimusiikin tekeminen ei myöskään vaadi minkäänlaisia musikaalisia taitoja, vaan sitä pystyy tuottamaan kuka tahansa -- esimerkiksi uusia uhreja liigalleen etsivä paatunut huumerikollinen -- pelkällä napinpainalluksella.

Me allekirjoittaneet vaadimme siis, että ns. hevimusiikki luokitellaan lainsäädännössä suoraan huumausaineeksi ja sen kuuntelemisesta on tehtävä huumausaineen käyttörikos.

PS. Myös ohjelmistopiraattien alullepanema ns. Bootsembly-tapahtuma johdattaa osallistujiaan hevimusiikkiin ja sitä kautta huumeidenpiikityskulttuuriin, mikä on yksi lisäsyy miksi myös Bootsembly-tapahtuma tulisi kieltää vahingollisena. Bootsembly-tapahtuman kieltämiseksi olen tosin jo laatinut oman adressinsa (yeah right), joten siitä ei tässä yhteydessä enempää.