pro Hyvinkään kaupungintalo


Vetoomus Hyvinkään kaupungintalon säilyttämisen puolesta

Hyvinkään kaupunki on toteuttamassa suurta kauppakeskus-hanketta ydinkeskustaan (KEKO - hanke), jonka vuoksi alueelta puretaan kaupungintalo. Lisäksi myös paloasemaa, postitaloa, teletaloa ja Expert - myymälän taloa uhkaa purkaminen.

Vetoamme Hyvinkään kaupungin päättäjiin hyväkuntoisen kaupungintalon säilyttämisen puolesta ja kaupunkilaisten verorahojen säästämiseksi. Emme vastusta keskustan kehittämishankkeita, vaan edellytämme, että suunnitelmissa on säilytettävä kaupungintalo ja sen edessä oleva puistomainen piha-alue.

Mielestämme hyväkuntoisen kaupungintalon säilyttäminen on kaupungin asukkaiden etu. Kaupungintalon purkaminen ja uuden rakentaminen tai siirtyminen vuokralle toisi pysyvän verorasitteen kaupunkilaisten kukkarolle.

Tule mukaan suojelemaan Hyvinkään kaupungintaloa ja varmistamaan, ettei vero eurojamme hukata. Rahan tarve on suurempi mm. sosiaalitoimessa ja vanhusten hoidossa.

Allekirjoita vetoomus! Asialla on kiire, sillä päätökset kaupungintalon raiskaamisesta tehdään lähiviikkoina. Ethän anna niin tapahtua!

PRO KAUPUNGINTALO –liike

Nina Laine-Tuominen    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Nina Laine-Tuominen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko rahapelit vapauttaa kilpailulle?